Az alvás közbeni szuggesztiót hogyan kell kivitelezni?
Valakinek a szuggeszciójára gondolsz, vagy önszuggeszcióra?
Mély alvásban nyilván, de ezt nem tudod megállapítani.
Van olyan módszer, hogy suttogva beszélsz hozzá, de nem próbáltam és ciki lehet ha felébred.
A legjobb ha gondolatban teszed, relaxált állapotban.
Vagy pl. a te elalvásod előtt mondd azt, hogy akkor fogok felébredni, amikor XY a legfogékonyabb állapotban van arra, hogy meghallgassa tanácsomat.
Lehet úgy is, hogy az illető italát, ételét, valamijét szuggerálod kb. 10 percig (feltöltöd energiával és elképzeled a pozitív célt).
Köszi a választ.
Nem magamnak, hanem a fiamnak segítenék a dadogásán, ha lehet ilyennel. Ez gondolom nem káros (szóval mellékhatása nincs), és hátha segítene. Ezért nem tudom, hogy milyen számban kellene mondani neki (pl. szépen beszélek, vagy szépen beszélsz).
Szerintem E/2-ben kellene, de ami szerintem hatékonyabb, az a képzelet, és így mindegy, mert azt képzeled el, hogy ő (a fiad) szépen beszél.
Ha ő magának mondogatná esetleg, akkor E/1, egyértelműen.
nekem volt egy érdekes tapasztalatom ezzel kapcsolatban.
Ugye azt mondják h tedd a fejed alá akönvet és belemegy atudás a fejedbe.na persze ez nem ilyen egyszerű
de régebben volt a párnámra irva valami és évekig használtam is és nem is figyeltem oda rá tudatosan csak egyszer véletlenül felfigyeltem arra h ami a párnára volt irva megjelent az életembe
szoval érdekes alkalmazni.azota tudatosan irok fel dolgokat a párnámra (ami amugy kimoskato)és működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!