Szociális fóbia?
Nagy igényed van a magányra.
Én kiskoromban elszökdöstem otthonról, és elbújtam valahol, hogy egyedül lehessek. Miután lett saját szobám, ez elmúlt.
Önmagad ellen lehet-e tenni valamit?
Az éhség ellen lehet tenni valamit? Igen, eszel.
Lehet-e tenni valamit akkor, ha több egyedüllétre vágysz? Igen, visszahúzódsz gondolkodni. Például.
Ezt azért írtam, mert manapság nagy divatja (ipara) van a betegségkreálásnak.
Rossz kedved van? -> depressziós vagy, tessék vegyél gyógyszert.
Egyedüllétre vágysz? Beteg vagy, bipoláris zavar és szoc.fóbia, hidd el lenne aki elviselné a pénzedet MÁRMINT adna neked gyógyszert rá.. midnegy mire.
Én meg azt gondolom, és nem csak én, hogy nem kell betegségeket teremteni, főleg nem hangulatokból.. :)
Szintén ezzel a problémával küzdök még most is.Egyszerűen nem tudok mit mondani másoknak.Csak olyan dolgokat mondok max aminek konkrétan "haszna" van.Szóval nem vagyok nagy poéngyár :)
Én magamnak egy igen egyszerű megoldást állítottam fel erre a problémára:
Mindenben fejlesztem magam amiben csak tudom,pl: külsőm,elkezdtem sportolni,diétázni,ami után következik idővel a tömegnövelés.Megtanulni valami új dolgot(énekelni,hangszeren játszani,küzdősport,stb).
Webkamerát bekapcsolod(ha van) és elkezdesz egy témáról beszélni ami téged érdekel.Fejlődik a beszédkészséged,és közben szórakozol is.
Egyszerű dolgokkal is hatalmas személyiségfejlődést lehet elérni.
A sok gondolkodás hasznos,inkább gondolkodj mint ülj a TV előtt és bámuld,ahogy a sok zombi teszi.Csak figyelj oda rá hogy legyen is célja a gondolkodásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!