Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyors válaszokra lenne szükség...

Gyors válaszokra lenne szükségem, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sajnos elég erősen pánikbeteg vagyok és egy gyors segítségre lenne szükségem!

A jövő hét elején utazom vissza a városba, ahol tanulok. Ez durván 300 km-re van a lakhelyemtől. De a barátom a hét elején nem tud visszamenni, így az egész lakásban teljesen egyedül leszek. Előre rettegek az egésztől, mert nem igazán lehet emiatt egyedül hagyni, nagyon félek és mindig azt hiszem rosszul leszek és nem lesz ott senki. Egyedül aludni meg a legnehezebb lesz, mert éjszaka félek a legjobban, pláne egyedül. Nem tudom mit csináljak, van nálam pár nyugtatós gyógytea, de úgy érzem ezzel semmire sem megyek.

ÉRTELMES és gyors válaszokra lenne szükségem!!!

Előre is köszönöm!

19/L

2014. jan. 18. 23:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Még nem, de fogok menni.

Hát sokat nem tudok, próbálom lassítani a légzésemet, terelem a gondolataimat, bele csípek a kezembe és akkor máris a fájdalomra terelődik a figyelmem aztán csinálok gyógyteát és megiszom ((:

2014. jan. 19. 00:38
 12/14 Melinda19840814 válasza:
Szia! Én most olvastam ki egy könyvet, Szondi Gábor: Pánik Tények és Tévhitek. Ajánlom minden ezzel küzdő ember figyelmébe!
2014. jan. 20. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:

#11 - ügyes.

Olvass utána (mondjuk a könyvet amit #12-es válaszadó ajánl nem ismerem, de biztos megér egy próbát), mert olyan - bocsánat a kifejezésért - szar dolog a pánikroham, hogy megéri tenni ellene. :)

2014. jan. 20. 11:07
 14/14 anonim válasza:
én 12 éve pánik beteg vagyok jelenleg tűrhető fázisban vagyok de volt már nekem is nagyon durva. én azt ajánlom amit én szoktam csinálni. az jó ha a tv szól vagy zene figyelem elterelő hatással van a pánikrohamokra nézve. ettől függetlenül nagy a valószínűsége hogy pánikrohamod lessz . ilyenkor megemelkedik a vérnyomás és halálfélelem jelentkezik. minnél inkább tudomást veszel róla annál rosszabbul leszel. amikor ottvagy hogy rohamod van azt mondd magadnak hogy ez csak pánikroham nem halok meg most egy darabig ez tart de elmúlik és nem félek. hihetetlen hüjén hangzik de nekem bejött és előbb véget ér a roham és kevésbé lessz kellemetlen.A félelem az egyedül maradástól lakásban, utcán, tömegközlekedésben elősegíti a pánikrohamok gyakoriságának növekedését.egy nyugtató hatású készítmény segíthet de ettől nem fog elmúlni.
2014. jan. 20. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!