Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy napon több pánikroham is...

Egy napon több pánikroham is lehetséges?

Figyelt kérdés
Utána egész nap feszült vagyok, ilyen szorongós érzés, más is így van vele?Vagy meg tudtok nyugodni teljesen miután elmúlt?
2009. dec. 1. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akinek pánikrohamai vannak az szinte mindig festzült, zsorongó.Hiszen fél hogy bármikor jöhet az újabb roham
2009. dec. 1. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden percben szorongok,és rettegek a pániktól.No meg a haláltól:)Lehet szednem kellene valamit.
2009. dec. 1. 13:19
 3/5 anonim válasza:
90%

Pánikrohamaimat gyógyszer nélkül győztem. Egyszerűen éreztem, hogy mi tesz jót.

1. Kimenni a szabadba, minél nagyobb területre, futni, sportolni.

2. Kellemes, nem vad zenére táncolni, és így relaxálni.

3. A pánikroham leginkább éjszaka jelentkezik. Ilyenkor csináltam egy nagy bögre gyümölcsteát, és lassan, kortyonként megittam.

4. Fel lehet hívni vkit, egy beszélgetés is eltereli a figyelmet, és megszünteti a szorongást.

Jobbulást kívánok!

2009. dec. 1. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:

13:42-nek

Akkor te nem voltál olyan súlyos eset. Abban egyébként igazad van, hogy a mozgás, táncolás illetve a figyelemelterelés csökkenti a szorongást. Csakhogy mivel életünk felét a munkahelyen töltjük - ahol bőven van stressz - összességében ez kevés lesz súlyosabb esetben.

-

Kérdezőnek: igen lehet. Nekem egyszer volt igazán tripla, az antidepi szedése utáni 6. napon (mivel az antidepi először felerősíti a tüneteket), de ettől függetlenül "természetes" módon is előfordul. Igazán erős rohamok után elsősorban piszok gyengeség jelentkezik. Ha folyamatosan szorongsz és pánikrohamaid is vannak, kevés lesz a lazítás, menj pszichiáterhez, mert lassan, de összességében folyamatosan romlani fog a helyzet. Gyógyszerrel kordában lehet tartani.

2009. dec. 1. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen,az én testvéremnek egy nap ha nagyon feszült,ideges akkor akár egésznap állandóan is lehet a pánikroham:(
2009. dec. 5. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!