Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom van, mit tegyek ellene?

Mi bajom van, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Mostanában nyűgös vagyok, semmihez sincs kedvem. Viszont tanulnom kellene. Jó pár száz oldalt meg kéne tanulnom, nincs már rá egy hónapom. Nagyon fontos lenne nekem ez.

De egyszerűen nem megy ezektől a napi gondoktól. Néha csak keresek magamnak valamit amin bánkódhatok vagy egyik dolog előhozza a másikat.

Próbálok boldog lenni, meditálok, agykontrollt is végeztem, de nem kimondottam azt használom. Vitaminokat is szedek.

Másik problémám az, hogy szeretnék egy barátot/társat és barátok sem ártanának. Viszont felszínes kapcsolatokhoz nincs kedvem, nem szoktam eljárni senkivel sehova. Esetenként 1-2 valakivel találkozgatok. Kisvárosban élek.

Az is baj, hogy néha olyan csúnyának érzem magam. Évekig voltam szerelmes olyanba aki állandóan csak lehordott. Másnak adta ki magát és úgy írogatott, hogy szerinte nem vagyok szép. Rengetegszer utáltam magam miatta...

Elveszítettem több fontos személyt is, szerencsére nem családtag és az is nagyon megvisel(t).

2014. jan. 11. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szakemberrel elbeszélgetni erről. Pszichoterapia+hangulatjavito gyógyszer.
2014. jan. 11. 23:41
 2/3 A kérdező kommentje:

Ehhez jön még, hogy a családban mindenki éli a saját életét és a nagyszülőre már nem sok idő és energia marad, ő viszont hajlamos sajnos nagyon elkeseredni és érzelmileg zsarolni.

5x megbuktam forgalmi vizsgán, PAVra kell mennem, és nem ártana ha legalább az sikerülne.

2014. jan. 11. 23:43
 3/3 anonim válasza:
100%

Sok élet adta kudarc,de meg kell tanulni felállni és tovább lépni! Nem rágódhatsz folyton a múlton! Az agykontroll és a gyógyszerek nem megoldások a problémáidra.Próbálj nyitott lenni és add önmagad,így szerezhetsz csak barátokat. NEM VAGY CSÚNYA!! Mindenki szép a maga módján.Miért engeded meg magadnak hogy egy ilyen gyáva ember aki nem meri felválalni a véleményét hanem inkább álarc mögül dumál,ő miatta érezdd magad rosszul??

Állj pozitívan a dolgokhoz! Megfogod tanulni azt a pár száz oldalt.Tudod miért? Mert KITARTÓ VAGY.

Találni fogsz barátokat! Mert NYITOTT VAGY a barátságokra.

És ne érdekeljen olyanok véleménye akik saját hibáikkal sincsenek tisztába!! )

2014. jan. 11. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!