Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen betegség az amikor...

Milyen betegség az amikor félsz a többi embertől?

Figyelt kérdés
14 éves koromban kezdődott. Sokat piszkáltak általános iskolába. Zárkózott lettem. Addig még igaziból nem volt semmi gond, csak iskolát kellett váltanom. Középsuliban úgyszintén piszkáltak, rosszul esett és elszöktem, végül sikerült rábeszélni, hogy visszamenjek, de sulit váltottam. A következő suliban már nem nagyon piszkáltak, de én mindig úgy éreztem, hogy akarnak és, hogy kiröhögnek a hátam mögött. Elszöktem. Magántanuló lettem. Bántottam magam, beszettem kb. száz darab gyógyszert. Majdem meghaltam. Bárcsak meghaltam volna, úgy gondolom. Iskolát váltottam. Bementem első nap első órára, többet be nem tettem oda a lábam se. Magántanuló lettem. Ezalatt az idő alatt folyamatosan jártam pszihiáterhez, pszhihológushoz, meg még ki tudja hová, szedtem be gyógyszert, autó elé ugrottam. És az orvosok szerint semmi bajom csak problémás gyerek vagyok. Valaki segítsen!!!!

2014. jan. 11. 09:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Kiképzett terapeuta volt a pszichológus?

Mi történt a pszichológusnál, milyen módszerrel kezelt?

2014. jan. 11. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Szociális fóbia lehet, meg depresszió mert öngyilkos akartál lenni.
2014. jan. 11. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Szociális fóbia,én is kb.ilyen helyzetben vagyok.
2014. jan. 11. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmi bajod, csak problémás gyerek vagy??? Ilyet melyik orvos mondott? o_O Mert akkor nagyon "ért" a szakmájához...

Egyébként együttműködsz te rendesen a pszichiátereddel/pszichológusoddal? Nem utasítod el a segítséget? Csak azért kérdezem, mert sok embernek azért nem tudnak segíteni, mert ő nem akarja. Érdekes módon ez még olyan embernél is előfordulhat, aki önként keres fel szakembert... Talán megalázónak érzi, talán úgy gondolja, hogy "ne szóljanak bele az életébe", főleg ha tinédzserről van szó, aki amúgy is önbizalomhiányos és beteg a gondolattól, hogy neki olyan problémája van, ami a többieknek nincs.

Nem ismertél magadra?

2014. jan. 11. 14:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom milyenek voltak az orvosok, csak azt tudom, hogy gyermekpszihiátrián volt ez.
2014. jan. 12. 11:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Általában csak kérdezgetni szokott, hogy milyen volt a hangulatom, miket szoktam csinálni otthon, szoktam-e hangokat hallani, olyan dolgokat látni amilyene nem létezhetnek.Ilyesmiket.
2014. jan. 12. 11:41
 7/8 A kérdező kommentje:
És igen együtt szoktam működni. Furcsa, de általában jól szoktam magam érezni az orvosoknál, kedvelem is őket. Csak nem értem, hogy lehet, hogy három öngyilkossági kísérlet után csak problémás vagyok. :-(
2014. jan. 12. 11:43
 8/8 anonim válasza:

Csalódott vagy,hogy nem adtak valami komolyabb diagnózist?

Feltünési viszketegség.

Öngyilkosság önző dolog,gondolj a szüleidre,mekkora fájdalmat okozol nekik.

Piszkáld vissza.Ha megüt megverheted.Nem tudod megverni?Akkor még nem piszkáltak eleget.

2014. máj. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!