Inkább kórházba juttatnám magam, hogy kibújjak a vizsga alól?
Nem bírom a vizsgákat, pedig még csak most kezdődött, tiszta idegbeteg vagyok és fáradt egyben, nem tudok koncentárlni a fejem fáj a fülem zúg, hiába tanulom nem akar semmi megmaradni, ha így megyek, holnap megbukok.
Hiába mentem el sétálni, ittam nagyon erős kávét mindjárt álmon halok, pedig ennyi tudással nem lesz kettes. Mit csináljak? Legszívesebben kórházba "juttatnám" magam, hogy legyen alibim...
Gyere, én kórházban vagyok, a 3 ágyas kórteremben egyedül, úgyis unatkozom.:)
16/l
Erre most mit mondjak? Komolyan ennyire félsz?
Anno amikor én vizsgáztam, szintén nem tudtam sokat mert a vizsga előtti 1 hónapban kezdtem csak elővenni a tételt. Én azért se féltem mert saját szavaimmal mondtam a tételt rögtönözve. Mégis 3-as lett
Attól nem lesz jobb ha húzod, szembe kell menni az ilyen problémával
21/F
köszi a válaszokat! Én is sajna voltam már pszichiátrián feküdtem is; a szociális fóbiám se sokat segít a vizsgáknál
És ez az első vizsgaidőszakom
de pl már gimiben is kikészített az érettségi
Továbbra is fenntartom azon véleményemet, hogy nem történik semmi, ha megbuksz. Nem te leszel az első és nem is az utolsó, akinek nem sikerül valami - már ha valóban nem sikerül. Majd legközelebb. Egy éjszaka alatt nem tudsz világot váltani, feküdj le, hogy legalább pihenten ébredj, s talán így van esély, hogy a józan paraszti ész besegít. Fáradtan arra is kisebb az esély. Nyugi! Nem kell ezt ennyire túlreagálni!
Milyen szakon tanulsz és hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!