Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Inkább kórházba juttatnám...

Inkább kórházba juttatnám magam, hogy kibújjak a vizsga alól?

Figyelt kérdés

Nem bírom a vizsgákat, pedig még csak most kezdődött, tiszta idegbeteg vagyok és fáradt egyben, nem tudok koncentárlni a fejem fáj a fülem zúg, hiába tanulom nem akar semmi megmaradni, ha így megyek, holnap megbukok.

Hiába mentem el sétálni, ittam nagyon erős kávét mindjárt álmon halok, pedig ennyi tudással nem lesz kettes. Mit csináljak? Legszívesebben kórházba "juttatnám" magam, hogy legyen alibim...

2014. jan. 7. 21:32
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
pedig nem vagyok buta, világ életemben lazán négyes-ötös voltam, de most egyszerűen képtelen befogadni bármit is az agyam, pedig nem oylan nehéz az anyag...
2014. jan. 7. 21:39
 2/23 anonim ***** válasza:

Gyere, én kórházban vagyok, a 3 ágyas kórteremben egyedül, úgyis unatkozom.:)

16/l

2014. jan. 7. 21:40
 3/23 anonim ***** válasza:
És akkor mi történik, ha nem sikerül? Lesz UV, elmész, majd akkor jobban felkészülsz, s lehet, hogy nem is kettes, hanem attól jobb lesz az eredmény. Fel a fejjel, ne csinálj butaságot, menj csak be, próbáld meg, hisz semmit nem veszítesz!
2014. jan. 7. 21:41
 4/23 anonim ***** válasza:

Erre most mit mondjak? Komolyan ennyire félsz?

Anno amikor én vizsgáztam, szintén nem tudtam sokat mert a vizsga előtti 1 hónapban kezdtem csak elővenni a tételt. Én azért se féltem mert saját szavaimmal mondtam a tételt rögtönözve. Mégis 3-as lett

Attól nem lesz jobb ha húzod, szembe kell menni az ilyen problémával

21/F

2014. jan. 7. 21:41
 5/23 A kérdező kommentje:
igen ennyire rettegek, ráadásul borzasztó a gondolat, hogy megbukjak, egyszerűen rosszul leszek tőle. már annyira ideges vagyok, hogy idegességemben hánytam is, tisztára lebetegedtem..
2014. jan. 7. 21:47
 6/23 anonim ***** válasza:
Hát mért,eddig,hogy bírtad?
2014. jan. 7. 21:51
 7/23 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok. Bár én már lassan tényleg pszichiátrián kötök ki. Nem azért mert azt akarom, de nálam vannak még nehezítő körülmények is. De az igaz, hogy a legrosszabb az, hogy nem kezdtem el időben készülni. Tanulni kéne az ilyenekből. Én mégse tudok ebből se tanulni, hogy időben kezdjek el tanulni. B ssz us, tényleg kinyírom magam idegileg.
2014. jan. 7. 21:51
 8/23 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! Én is sajna voltam már pszichiátrián feküdtem is; a szociális fóbiám se sokat segít a vizsgáknál

És ez az első vizsgaidőszakom

de pl már gimiben is kikészített az érettségi

2014. jan. 7. 21:54
 9/23 anonim ***** válasza:

Továbbra is fenntartom azon véleményemet, hogy nem történik semmi, ha megbuksz. Nem te leszel az első és nem is az utolsó, akinek nem sikerül valami - már ha valóban nem sikerül. Majd legközelebb. Egy éjszaka alatt nem tudsz világot váltani, feküdj le, hogy legalább pihenten ébredj, s talán így van esély, hogy a józan paraszti ész besegít. Fáradtan arra is kisebb az esély. Nyugi! Nem kell ezt ennyire túlreagálni!

Milyen szakon tanulsz és hol?

2014. jan. 7. 22:54
 10/23 A kérdező kommentje:
(majdnem)színtiszta földrajz, itt kevés a józan paraszti ész!!
2014. jan. 7. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!