Hogyan járjak a pszichológusomhoz, úgy hogy a munkahelyemen ne tudják meg? Többi lennt.
szerintem ne mond el ,mert semmi közük hozzá.
. Kérjél másik időpontot így nem kell azzal kezdened ,hogy hova kell járnod.
Mit ne mondjak én olyan mértékben a főnökben sem bíznék, hogy "áh, ő nem pletykálna, csak a kollégák". Ha meg nagyon susmusolsz, hogy légyszi ne mondja senkinek, akkor pláne azt sejtheti - ha nem valami tájékozott, empatikus -, hogy valami komolyabb mentális rozzanásod van, és az se jó ajánlólevél új helyen, ahol nem is ismernek.
Ebben a helyzetben én valami olyasmit kamáznék, hogy akármilyen orvosi kezelésre járok, így sajnos kéthetente kell mennem kontrollra, amit máskor nem tudok elintézni. Ezt szerintem előbb elfogadják, mint a pszichoterápiát.
Hát én ez esetben biztos átmennék a magánrendelésre...
Illetve még azt tudom javasolni, hogy beszéld meg ezt a terapeutáddal és közösen próbáljatok meg kitalálni valamit.
Egyetértek az utolsóval!
Elhiszem, hogy ragaszkodsz őhozzá, de munkahelyet is baromi nehéz találni, a gyógytorna meg elég sovány érv. Joggal nézhetnek csúnyán, hogy neked is nagyon fontos lehet a munka (ami ráadásul 8 órás, nem 12, vagy bentlakásos multi), ha az ilyen jellegű programodat nem szervezed munkaidőn túlra. Inkább a pszichológusoddal próbálj megoldást találni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!