Hatását veszti a gyógyszer? Részletek lent!
Figyelt kérdés
A minap kint hagytam az asztalon összetörve egy tablettát, fém kanálban. Ott felejtettem és csak 3 nap múlva vettem be, de úgy éreztem, nem hat. Lehet, hogy a levegő miatt valami gond lett vele? Oxidálódott, vagy nem is tudom.2013. dec. 31. 18:13
1/3 anonim válasza:
Simán lehetséges, de a gyógyszer konkrét kémiai összetételének ismerete nélkül nem nagyon tudnánk levezetni ezt. De abszolút előfordulhat ilyen, ezért teszik légmentes csomagolásba ezeket.
2/3 A kérdező kommentje:
Sok B vitamin, pár nyomelem és egy gyógynövény van a készítményben - nem akarok nevet írni, mert akkor reklámnak minősülne. Aggódom, hogy már nem hat ez a készítmény, pedig eddig sokszor jobban lettem tőle - megnyugtatott.
2013. dec. 31. 18:22
3/3 anonim válasza:
Dobd ki, és vegyél be másikat. Még az is lehet, hogy a legyek beköpték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!