Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csinál a pszichológus,...

Mit csinál a pszichológus, pszichiáter? Mire képes egy dilidoki? Mondja el nekem valaki miért és mire jó a dilidoki és mit csinál?

Figyelt kérdés

Tegyük fel valakinek problémája van(nekem is),de lehet akárki és elmegy egyilyen vészmadárhoz.

Mindenki azt mondja meg a csapból is az folyik,hogy kinyitja az embereket,segít nekei.

Ezt pontosan hogy csinálja?

Beszélteti az embert. Ott ül és nem csinál semmit(tapasztalatból tudom) és a végén azt mondja 5000.

Kiönteni a szívemet a neten is lehet,vannak segélyvonalak is meg kitudja még mi. Ingyen!!!!

Attól nem lesz jobb,hogybeszélek a problémáról.(tapasztalat)

Monjuk járok hozzá fél éve het egyszer 5000-ért.(iyen gyakran szerintem nemis fogadnak,heti 1 különben sem ér semmit)

Az már szép summa. Ő meg ott ül kussban és engem hallgat.

A problémák még állnak.

Ezután mit csinála varázsló??

Ennek az egészen az a lényege,hogy aki akar az elemhet hozzájuk panaszkodni,siránkozni,kiöntheti szívét-lelkét és fizet azért,hogy valaki meghallgatta?

MIért folyik a csapból is,hogy minden apró szarság betegség és keressük fel őket??

Azért,mertők adják el a mérget ami "gyógyszernek" neveznek??

Szóval miért kellen bárkinek is hozzájuk menni ha nem csinálnak semmit?

Ül és egyidő után mond egy összeget?? Ezzellehet segíten az embereknek?

A mi oldalunkról nézve másképp is ke lehet dobni a pénz az ablakon.

Elvégeznek egy tanfolamot-(amit tévesen egyetemi "oktatásnak" neveznek)-és mire képesek utána az emberekkel?? Meghallgatják?? Ennyi?? Ehhez kell a tanfolyam??

Úgy értem vagy meghallgatják az embert vagy felírnak neki valami vagy mindkettő.És szerencsés esetben nem mondják rá,hogy hülye.

Bár ők már akkor tudják valakiről,hogy beteg ha ránéznek. Ez fontos,így több pirulát lehet kiosztani.

Szóval mire jó és ami nagyon érdekel,hogy mit tudnak csinálni?

Az irományom megítélésétől függetlenül legyen valaki olyan kedves és monja el nekem,hogy valójában mit is tudnak kezdeni az emberek problémáival a mágusok?

Mert a lelkével nem foglalkoznak!!!

CSak az agyával.Biokémiai zavar.Beteg. Ne is lehet más,balkezes.

Tehát elmegyek,beszélek-nem beszélgetünk,mert ő kussban van,csak én beszélek ami szerintem rossz,beszélgetésnek kellene lennie-perkálok,többször is találkozunk.

.A helyzetem változatlan és ekkor mit tud előhúzni a tarsolyából??

Tudjuk,hogy patkányméreg csak káros vagy placebó.Hatástalan és ami sokkal fontosabb nem segít.

Ha elmarad ismét ott a probléma vagy mindvégig ott a probléma csak a szer megzavarja az agyat és nem foglalkozik vele.

Meg függőséget is okozhat egyeseknél meg fokozhatja az öngyikossági hajlamot.

( arról nem is beszélve,hogy azt modják azér van rossz kedve,mert ebből vagy abból a hrmonból,vegyületből kevesebb van a fejében,szervezetében,de eszükbe sem jut,hogy a LÉLEK HATÁSSAL VAN A TESTRE ÉS HA AZT REDBEHOZNÉK AKKOR AZ AGY BIKÉMIAI EGYENSÚLYA IS RENDEBJÖNNE,de nem inkább az agyat drogozzák és a lélek kallódik,---emlkeztetőül pszché= lélek, áter= gyógyász,miért az aggyal foglalkozni meg a "gyógypirulával" és ,miért nema lélekkel??)

Tehát marad a duma!!!! Na,de azt nem csinálják.

Te beszélsz ha akarsz utnáa megszbadítod magad egy szebb összegtől és a probléma még mindíg fenn áll.

Akkor,hogy és mivel tudnak segíteni?? Tudnak??

Érdemes egyáltalán elmenni hozályuk??

Hogyan és mivel "dolgoznak" ?

Az írásom kritizálása nélkül fejtse ki nekem valaki,hogy azok a félnótások,hogy tudnak segíteni az embereknek.

köszi

2009. nov. 28. 10:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Már megbocsáss, de nem dilidoki, és nem félnótások. Sajnos vannak, akiknek el kellene menniük valamelyikükhöz, de nem mennek, mert úgy érzik, hogy ez megbélyegzi őket mások szemében. Ne haragudj, de te, kérdező, te is olyan vagy, aki azonnal bolondként kezeli azt, aki elmegy, és ki akar gyógyulni a fóbiájából, vagy a mániás depressziójából.
2009. nov. 28. 11:36
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, azt fejtsd már ki, hogy 6 év orvosi egyetem és 3 év szakoszodás után, mivel érdemli ki valaki a "félnótás" jelzőt!
2009. nov. 28. 11:48
 13/23 A kérdező kommentje:

Hú de sokat írtatok.Ha lesz időm végigolvasom.

tudom,hogy a pszichiáter és a pszichológus más.

Az egyik nem tudja mia bajod a másik sem csk "gyógyszert"írhat fel.

Bocsánat,de én jóhiszeműen és naívan felkerestem már dilidokkiat és sz@rtak a pofámba.

Nemsikerül megtudnom mit is csinálnak.

Vagy pénzt szed be ha magánrendelésre mész vagy 10 perc utáán kidob ha tb finanszírozósat keresel fel.

A legjobb amit hallottm és mindíg bele lehet kötni,hogy azért nem tud segíteni,mert te nemakarsz magadon.

-De akarok

-Nem elégé!

-De eléggé!

-Rosszul akarod! ez gyenge kifogás

2009. nov. 28. 12:23
 14/23 A kérdező kommentje:

A 10:39 -es "félnótásnak"

Én jóhiseműen mentem,nyitottan és nem kaptam semit a legtöbbtől a lekezelésen kívül.

Lehet,hogy te különc vagy.A ritka kivétel,ami erősítia szabályt.

Nálam senki semmire sem világított rá.

egészséges vgayok,de vannak problémáim és nem tudom,hogy oldjam meg már évek óta. és sok fakad az önbecsülés és önbilzalom hiányából. De akiknél voltm nem mondtak semmit.

Az egyik tényleg rendes és szimpatikus volt,egyzser találkoztunk,mert többször nem mehettem hozzá,így is ismereősének tett szívessget,hogy fogadott,azt mondta mennyek kondoterembe.

A legutóbi teszten meg közölte velema nő,hogy minden rendben.

Én gondoltam,hogy maj ott megértem mi miért van de nem segítettek.

Kérdezte,hogy van-e barátnőm( ekkor 19 éves lehettem)

Mondtam,hogy nincs.

Erre ő-Miért ,ha meglátsz az utcán egy kiscsjat nemakarod megmarkolni a melllét??

Ilyen rávilágításra gondolsz??

Tudom,hogy kívülálló másképp nézi,de nekem nemsegítettek,nemnéztek másképp.Én vártam,de nemkaptam semmit.

Én elvesztem.

A pénz meg akkoris sok azért,hogy azt mondja ez szerintem szért van. Dolgozzon meg a lé-ért.Három szóval ne intézze el.

Annó smmiféle ellenérzés enm volt bennem.n kezdeményeztem,mert azthittem segíteni fogknak.

Nem tudom mit csinálka,mert nekem kevés ha beszélek ról,kevés ha tanácsot kapok mit csináljak.Cselekvő képtelen vagyok. Szerinte mi legy??

Más aspaűektusok! ez az!!! ezért mentem.

Erről már olvastam,hog a doki rávilágított arra,hogy nézz más szögből az életét és rávilágította,hogy akkor neki ugyan rossz volt,de megérte bizonyos dolgokból kimaradni,mert most elért valamit.

Nekem nem adtam más aspektust!!!!!!!!!!!

Gondoltam rávilágítanak valamire.sz@rt.

2009. nov. 28. 12:58
 15/23 A kérdező kommentje:

10:44

Tudod,lehet,hogy te jó dilidoki lennél,de ezeket kpzik tömegesen és az mellékes,hogy emberilg alkalmas-e a feledatra.De a papírt megkapja.

Ez a baj,hogy tanácsot nem adnak pegig lehet arra lenne szükség.

Sajnos a probléma nem oldódik meg attól,hogy beszélek/lünk róla.

2009. nov. 28. 13:09
 16/23 A kérdező kommentje:

Mindenki a rávezetésről beszél. És ha nem tu rávezetni de tudja mia probléma gyökere akor csk szívja a pénzem,de nem mondja meg.

Egyébként a probléma meg a betgség két külön dolog !!!

Mi van ha azzal tudna segíteni,hogy konkrétumokat,javasol??

Félnótás?? Úgyérzem megharagudtál érte.Biztos te is az vagy.

Akinek nem inge nem veszi magára. ezek szerint te a félnótás részéba tartozol az állománynak.

Lényegében csak azért írtam,hogy nem ismételejm folyamatosana dilidoki kifelyezést. Csak ennyi.

Csak nem értem,hogy olyan sokidőt eltöltenek a felsőoktatásban és még sem tudnak mit mondani a hozzályukfordulóknak. Lehet,hogy röidíteni kellene az anyagon. Tuti,hogy sok feleslegeset tanulnak.

Régen engem is érdekelt,de aztán láttam milyenek....

2009. nov. 28. 13:19
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
a 10:44-es vagyok. Akkor te nem a megfelelő dokihoz jársz, ha nem vezet semmire... Tanácsot tényleg nem adhat, sőt, az tiltott is!!! Szerintem lehet, hogy nem vagy nyitott a probléma megoldására, valahol a tudatalattid tudná a megoldást, de nem mered, vagy nem akarod megtenni, pedig én biztos vagyok benne, hogy tudod, mit kéne tenned!!! Na ez a gáz... Szóval ilyenkor kéne a pszichológus, aki legalább 8-10 alkalommal rá tudjon vezetni arra, hogy TE MIT AKARSZ!! Ha nem ez van, akkor válts... Sajnálom, de akkor nem jóhoz jársz.
2009. nov. 28. 16:54
 18/23 anonim ***** válasza:
66%

Arra nem gondoltál, hogy a dokinak ebben a szerepben kell maradnia?

- Nem lehet még érdeklődőbb, nem bizalmaskodhat, nem futhat utánad.

Mint egy taxisnak, vagy rendőrnek, megvan a szerepköre, amit reggel amikor kezd fel kell venni, és abban kell maradni egész nap.

Egy orvos nem alakíthat ki barátságot a betegével, segítenie kell, és tovább engedni.

2009. nov. 28. 22:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó helyre mentél, Tanácsot a tanácsadó ad. Menj a paphoz, vagy életvezetési tanácsadóhoz! Vagy amilyen területen tanácsot vársz! Önbizalom? Vannak tréningek. Párkapcsolat? Párkapcsolati tanfolyamra íratkozz be! Sikeresnek szeretnéd érezni magad? Érj el sikereket, az meg fogja hozni.Minden képpen küszködni, tanulni kell! Mindegy, hoyg fodrász, pszichológus, jós, vagy szerelő. Ötezer alatt nemigen van szolgáltatói órabér. Talán a masszázs még olcsóbb. Viszont csak húsz perc. A mosógépszerelő 10 percért kért ennyit, s én sem lettem okosabb. Az önbizalmam se nőtt!

Nem muszáj neked pszichológushoz menni. Én fogorvoshoz járok. Ott tíz perc tízezer. Viszont nem is maradnék tovább szívesen.

Mi a te problémád PONTOSAN?

Vagy mik a problémáid?

Lehet, hogy a sport tényleg megoldaná valamelyiket. H akarod.

Na? Mik azok a problémák?

2009. nov. 28. 22:19
 20/23 A kérdező kommentje:

10:44-es

enm járok senkihez,pont amiatt amit írtam.

Olyanmeg nics,hogy mindíg szart fogok ki.

Csak mostanában felmerül,hogy esetleg meg kellene próbálni.

Én heti egyalkalmat is kevésnek tartok,szerintem semit sem ér,de még így sok a 6000 az én fizetésemnek.

22:07

Arra nem gondoltál,hogy nem tud segíteni?? Csak van egy doűiplomája??

Abban a szerepben,hogy bunkó?Lekezelő?

22:19

Kétlem,hogy a felsorolatk özül bármielyik is rende tudnáhozni az életem. Szerintem a dilidoki sem. Csak a szájuk jár!!!!

Önbizalom tréning??

Párkapcsolati??? ------persze!!!

Nem tudok sikereket elérni

Nyilván való,hogy nem írom le:::::!

2009. nov. 30. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!