Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami tenyleg nincs rendben?

Valami tenyleg nincs rendben?

Figyelt kérdés

Mar egy ideje (par eve) ha nem megy az elalvas, akkor nagyon szomoru, brutalis es beteg dolgokrol kepzelgek (megkinoznak, megolnek stb.) es igy elkepzelem hogy szeretteim hogy reagalnanak meg minden es alomba sirom magam. Idaig tok normalisnak ereztem de mostanaban hatalmaba keritett a tudat hogy keves ennek a valoszinusege pedig valamiert nappal is neha azon jar az eszem hogy mikent kerulhetnek balami balaesetbe.

Most olvastam az Ehezok Viadala trilogiat, bar lehet semmi koze ehhez megis annyira hatalmaba keritett a konyv hogy a csaj helyeben akarok lenni es erezni a fajdalmat. Bar amiatt is rossz erzesem van, hogy senkivel se tudom megosztani hogy mennyire tetszett konyv es annyit meselnel rola (tobb ismerosom es olvasta a konyvet, de oket nem ragadta meg annyira ezert taglozott le a dolog). Tulreagalom az egesz konyv-dolgot valoszinuleg, de mar regota azon is jar a fejem hogy ha megszoknek mit tennek-mondjuk annyi merszem nem lenne- de ha egyszer megtennem mi es hogy lenne...

Attol is teljesen rosszul vagyok ha a suliban a tanar ki van bukva hogy csend legyen de nincs es folyton porgok es szinte remegek az idegessegtol,neha akkor is kibukok, ha valaki aki nem ismer rossz velemennyel van rolam, bar ez eleg megszokott megis ugyerzem hogy mas nem tudja mirol beszelek.

2013. dec. 25. 22:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és hogy ilyen megértőek vagytok!
2013. dec. 28. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!