Valami tenyleg nincs rendben?
Mar egy ideje (par eve) ha nem megy az elalvas, akkor nagyon szomoru, brutalis es beteg dolgokrol kepzelgek (megkinoznak, megolnek stb.) es igy elkepzelem hogy szeretteim hogy reagalnanak meg minden es alomba sirom magam. Idaig tok normalisnak ereztem de mostanaban hatalmaba keritett a tudat hogy keves ennek a valoszinusege pedig valamiert nappal is neha azon jar az eszem hogy mikent kerulhetnek balami balaesetbe.
Most olvastam az Ehezok Viadala trilogiat, bar lehet semmi koze ehhez megis annyira hatalmaba keritett a konyv hogy a csaj helyeben akarok lenni es erezni a fajdalmat. Bar amiatt is rossz erzesem van, hogy senkivel se tudom megosztani hogy mennyire tetszett konyv es annyit meselnel rola (tobb ismerosom es olvasta a konyvet, de oket nem ragadta meg annyira ezert taglozott le a dolog). Tulreagalom az egesz konyv-dolgot valoszinuleg, de mar regota azon is jar a fejem hogy ha megszoknek mit tennek-mondjuk annyi merszem nem lenne- de ha egyszer megtennem mi es hogy lenne...
Attol is teljesen rosszul vagyok ha a suliban a tanar ki van bukva hogy csend legyen de nincs es folyton porgok es szinte remegek az idegessegtol,neha akkor is kibukok, ha valaki aki nem ismer rossz velemennyel van rolam, bar ez eleg megszokott megis ugyerzem hogy mas nem tudja mirol beszelek.
Biztos fogsz kapni olyan véleményeket, hogy "akkor nem kéne ilyeneket olvasnod!", de ne törődj velük, olvasd nyugodtan, ami csak tetszik. Azzal sincs baj, ha beleképzeled magad a főhősnő helyébe. Az viszont gáz, hogy nem tudod kivel megbeszélni az élményeidet, ez már tehet téged idegessé, feszültté, főleg ha volt valami olyan rész a könyvben, amit nem tudtál feldolgozni. Azt ajánlom, keress a neten Éhezők viadala-fórumokat, biztos sok ilyen van, és fogsz találkozni egy-két fanatikussal is :-)
Ami az éjszakai kínzásos képzelődéseket és sírásokat illeti, az már lehet, hogy megérne egy pszichológust. Nem azért, mert nem vagy normális, hanem azért, mert neked rossz így. Nem hiszem, hogy ez a könyv miatt van egyébként - de ha véletlenül mégis, akkor segíteni fog, ha találsz valakit, akinek legalább ugyanennyire tetszett a könyv és akivel tudsz róla beszélgetni :-)
koszonom a valaszt es hogy ilyen megertoek vagytok:).
Nem all szandekomban tanarokkal bizalmas viszonyt apolni, de iskolapszichologus van, bar fogalmam sincs hogy mikor lehetne veluk beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!