Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire normális ez? (emlékezet)

Mennyire normális ez? (emlékezet)

Figyelt kérdés
Mennyire normális az ha egy 23 éves nem tud visszaemlékezni a gyerekkorára és az elmúlt pár évre is alig-alig?.. (kivéve hogy tudja kik a rokonai,hova járt iskolába..)

2013. dec. 25. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jó keményen iszik, teljesen normális.
2013. dec. 25. 10:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Max párhetente sörözik,de azt sem durván..

Más ötlet?

2013. dec. 25. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Én sem nagyon emlékszem, tudatosan kell emlékek után keresgélnem. Vannak azért emlékek, de általában elnyomjuk őket valamiért...

Nálam egy terápia során előjött minden gyerekorri emlék apránként.

2013. dec. 25. 12:36
 4/6 A kérdező kommentje:

"Nálam egy terápia során előjött minden gyerekorri emlék apránként."

Milyen terápia? Hogy működik az ilyesmi?

2013. dec. 25. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Pszichoterápia. Elég sok emléket, érzést fojtottam el, amelyek szorongásokat, problémákat okoztak az életemben.

Több hónapba telt, mire sikerült feltárni ezeket, és kénytelen voltam rádöbbenni, hogy egy csomó minden másképp volt gyerekkoromban, mint ahogyan gondoltam. Nem véletlen, hogy nem emlékeztem...

(Nem kell nagy "traumákra" gondolni, de az emlékek, és a hozzájuk kapcsolódó érzések eléggé determinálják az életünket... ezért érdemes dolgozni velük.)

2013. dec. 25. 12:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát remélem ez nekem is segít majd.

Köszönöm a hasznos választ :)

2013. dec. 25. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!