Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez normális? Ti hogy vagytok...

Ez normális? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja nagy csalódás ért, és azóta a nap legnagyobb részében egykedvű vagyok. Amikor meg nem akkor vagy túl szomorú vagy túl boldog de ez elég rövid ideig tart. Viszont ha valami vagy valaki feldühít akkor nagyon mérges tudok lenni, úgyértem elég durva dolgokat gondolok és akkor komolyan is veszem őket, elég ha csak eszembe jut az ami kiprovokálta a düht, belütök vagy rugok valamibe, vagy felordítok és csak azután kapok észbe, hogy ezt azért nem kellett volna. Néha már társaságban is előrodul pl iskolában, csak néznek mint ha nem lennek egész. Félek, hogy kezdem elveszteni az önkontrollt. Amúgy másképp más dolgokban eléggé fegyelmezett és visszahúzodó vagyok.

17L

2009. nov. 26. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kevés az önuralmad, nem tudsz uralkodni magadon. Pedig még most kell fiatalon megtanulni. Amúgy szerintem normális lehet, csak ne vidd túlzásba, és főleg ne idegenek előtt, vagy társaságban. Még bolondnak néznek és idegbajosnak.
2009. nov. 26. 01:19
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem tumorod van...
2009. nov. 26. 03:33
 3/9 A kérdező kommentje:
micsoda? tumor? ez most vicc?
2009. nov. 27. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg hisztis vagy. Gyakorold a türelmet másokkal szemben és az empátiát. És képzeld el, hogy másoknak is van problémája, mások is csalódtak és ha te nem figyelsz rájuk, az ő bajukra, miért várod, hogy ők tolerálják a hónapok óta tartó hisztériádat. Hiszti ellen kiváló módszer a hideg vizes tusolás, esetleg kéz és arcmosás, vízivás, 10-ig számolás, sőt lehet némi gondolkodás után egyszerűen, normálisan viselkedni.
2009. nov. 28. 01:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Velem is ez a probléma,annyi,hogy én társaságban nem csinálom,és velem gyakran előfordul,hogy nem beleütök vmibe,hanem saját magamba ütök bele.De egyébként azon egyszerű okból,hogy az sokkal halkabb,mintha felrúgnám a széket.Egyébként én is elég fegyelmezett és visszahúzódó vagyok,szerintem ez a probléma.Csak ideglevezetési módszer,más emberek meg pl úgy oldják meg,hogy ordítoznak valakivel,vagy ilyesmi.Szóval túl sok minden marad elfojtva,ha az ember fegyelmezett,ezért sokkal nagyobb erővel tör ki,mint azoknál,akik nyíltabbak.
2009. nov. 28. 19:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Én tudom jól, hogy másoknak is vannak problémái. Sőt elég sok barátom kér tőlem véleményt. Itt nem erről van szó. Amúgy a düh sosem abból áll nálam, hogy leordítom a másik fejét.
2009. nov. 28. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
A csalódás ami ért azt beszeld meg valakivel akiben megbízol,lehet barát vagy szülő, és ne fojtsd el az indulataidat, belső problémákat dolgozd fel és próbáld magad túltenni rajtuk utána sokkal jobban fogod magadat erezni
2009. nov. 29. 04:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és hogy segíteni próbáltok.

Már rég megbeszéltem a problémát, nem is egyszer. Pénteken és szombaton nagyon jó kedvem volt, akkor nem voltam egyedül, azt hittem túlléptem a problémán. Aztán vasárnap már újra olyan monoton voltam, és hétfőn beleütköztem újra ugyanabba a problémába...és annyira fáj. Életem egyik legroszabb napja volt. Azt hiszem ennek soha nem lesz vége. :(

2009. dec. 1. 01:06
 9/9 anonim ***** válasza:
dE VÉGE LESZ... hIDD EL!
2010. jan. 16. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!