Koffein tabletta. Ezt megreszkírozhatom?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, hogy most ébren tudjak maradni, de nem megy. Reggel vettem be egy koffein tablettát, az ajánlott napi mennyiség 1 db. Most az egyszer, ha vennék be egy újabbat, attól még problémám nem feltétlenül lesz, nem igaz? Bár a készítmény hátoldalán fel van tüntetve, hogy a napi ajánlott mennyiséget ne lépjük túl, de talán egy darab még nem árthat. Tapasztalat, vélemény? Köszönöm előre is!2013. dec. 17. 18:16
2/7 anonim válasza:
Mdg ébren sem fogsz tőle maradni, az is biztos. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Ó, bazeg, akkor most mit csináljak a végrendeletemmel? Fcky.
2013. dec. 17. 18:30
4/7 anonim válasza:
Ha egészséges vagy és egy-két alkalommal napi 2-t veszel be, még nem lesz bajod. Kávéfogyasztás esetén sem ajánlanak napi 2-3-nál többet, de egyik ismerősöm napi szinten tízet iszik.
5/7 A kérdező kommentje:
napter, köszönöm! :-)
2013. dec. 17. 18:31
6/7 anonim válasza:
Én egyszer egy este alatt bevettem 8db-ot.
Nem mondom hogy nem voltam rosszul de még mindig itt vagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! (azt is, hogy itt vagy :D)
2013. dec. 30. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!