Szerintetek lehet valahogy fejleszteni a koncentráló képességet?
Hasonlóan vagyok én is. Koncentráció hiánya, sokszor lustaság, nemtörődömség... Sokszor nem köt le az adott dolog, vagy a felelőssége miatt oda se bagózok.
De szerintem, ha gyakoroljuk és próbára tesszük magunkat, továbbá megkeressük az adott dolog érdekesebb oldalát, menni fog. :) Én úgy érzem eddig, hogy jó úton haladok.
A könyvről meg annyit: Lehet, hogy rosszat tartasz a kezedben, egy jó könyv nem hagyja, hogy felállj! ;)
Meg az is lehet, hogy nem vagy kipihent. Én állandóan fáradt vagyok, de ha délben szuszukálok - na jó, alszom :D - az sokat segít. ;)
Olvass utána, hogyan tudod magad kipihizni igazán, milyen technikái vannak. :)
Ó és ne görcsölj ezen, tapasztalatom szerint az önvádon, az önbecsülés csorbulásán kívül sokra nem vezet, az meg nem segít... :-)
Állíts fel egy célt, játssz memóriajátékokkal, keress támpontokat, mint a gondolatpalota (The Mentalist vagy SHERLOCK) Ahogyan az előbbiből Patrick Jane mondta: kösd valami feltűnőhöz az adott dolgot, ami neked sokat jelent és amivel emlékezni tudsz majd, mert fontossá válik. :-)
23/L
Akkor itt az ideje, hogy találj egy hobbit! :D
A virág drága és jelképes. :) Egy sokkal beszédesebb tud lenni, mint 19. :) Ráadásul tartogatni sem kell. :D Én jobban örülnék a 0-nak, de inkább az egynek. :)
Sokat foglalkozom még én is azzal hogy mit gondolnak mások, holott tudom, hogy felesleges, hiszen nem tudhatom hogyan kattog a másik és min. :)
De, ha lekötöd magad, vagy az emberek viselkedését kezded figyelni, ahelyett, hogy magaddal hasonlítod őket össze, viccesebb lesz, hidd el! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!