Mentális állóképességemet hogyan tudom fejleszteni?
Figyelt kérdés
33 éves leszek,és nálam ,,csak" most indult el fejlődésnek a verbális önvédelmem.Nem vagyok,még tökéletes.Most már kevésbé félek a konfrontációktól,mint régen,de szeretném erősíteni magam lelkileg.Ahhoz,hogy ne essek vissza a ,,hagyom magam" szintre,szükséges a mentális állóképességem javítása.Ezt ,hogyan tudom elérni?Szükséges ehhez szakember??2013. szept. 22. 15:56
1/2 anonim válasza:
Tekerjél vagy szedjél be valamit meg bömböltesd a zenét egész nap.
Tudatos agymosás.
Segít,nekem elhiheted.
2/2 anonim válasza:
Ha teheted, keress egy autogén tréning tanfolyamot. Ha ez nem megy, akkor a you tube-on keress rá az autogén tréning felvételekre, esetleg a relaxációkra. Mindegyikből sok van. Relaxálni könnyebb megtanulni, kezdd azzal. Aztán majd jöhet az AT.
Gratulálok önismeretedhez. Erről is találsz több előadást. Hasznosak, mert ebben is fejlődni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!