Hogyan változtathatnám meg a saját magamról kialakított képemet (ami nagyon negatív)?
www.agykontroll.hu
semmi nem lehetetlen
Ha kamasz vagy, akkor ez pont normális.
Ha nem, keress egy dolgot, amit szépnek találsz. Nézz a tükörbe, és mondjad magadnak: hálás vagyok a szememért, vagy a fogaimért, vagy a a hajamért, stb. Minden nap találj mellé valami mást is.
Tudod, én meggyógyultam rákból. A kemo alatt kihullt a hajam. Amikor visszanőtt, már tudtam hálás lenni azért, hogy van hajam, és hogy visszakaptam a fizikai jóllétemet. Azóta gyönyörűnek érzem magam.
Ja, és akik pirosat viselnek,azoknak van a legnagyobb önbizalmuk, a sárgában pedig azok járnak, akik leginkább elégedettek a külsejükkel. Nem talpig piros, és talpig sárga. Csak mondjuk egy blézer, vagy blúz. Nem csilicsáré mintásat gondolok. Ha pedig nem tartod szépnek magad, növeld az érzést a szín viselésével. Ha először nagyon idegen, vegyél fel egy sálat, vagy nyakkendőt, vagy egy alsót. Elsőre ennyit tudok hozzátenni.
Szia!
Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e, vagy bunkóság, de esetleg nézhetnél képeket nálad sokkal szerencsétlenebb emberekről.
Nem kedves dolog, az tuti, de legalább kicsivel szerencsésebbnek gondolod magad, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!