Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tovább wow nélkül?

Hogyan tovább wow nélkül?

Figyelt kérdés
3 évet játszottam a world of warcraft nevű mmorpg-játékkal de egyrészt pénz másrészt egyéb okok miatt abbahagytam. Remek idők jöttek mindenre volt időm sokfele jártam koncertek,új ruhák mindenre volt elég pénzem stb.. de most hogy újra szürke hétköznapok vannak senki sem ér rá tanulás miatt vagy munka miatt és egyre jobban hiányzik de tudom hogy ha visszamegyek akkor ujra rákapok mit tegyek?
2009. nov. 24. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Mér ne jönne be a csajoknak a WOWozás?Engem nem zavarna,ha lenne pasim és WOWozna,inkább megmondanám neki,h tanítson meg engem is,mer engem érdekelne az a játék!
2009. nov. 24. 20:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Fiúk Lányok:) köszönöm az ötleteket:D de igazábol ugy értettem hogy kényszerböl kellet abbahagynom de nemakarok (egyik felem legalábbis) visszamenni mert tudom h milyen szar kocka élet az:D de ilyen szar napokon mindig "kisértésbe " esek h hiányzik meg minden.
2009. nov. 24. 23:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszoló vagyok,hát egy idő után ha sokat nem játszol vele, nem fogsz "kísértésbe" esni egyáltalán,szóval nem is kellene sokáig pl. sportolnod mert 1 idő után ha unatkoznál se azzal próbálnád lekötni magad hanem teszem azt pl. könyvet olvasnál vagy valami :) grat amúgy :)
2009. nov. 24. 23:29
 14/16 anonim ***** válasza:

:D csajoknak nem jön be? én csaj vagyok, és énis játszom

jó az, csak nem kell függni tőle, dehát ez majdnem minden dologra igaz, szerintem játssz, ha ahhoz van kedved és épp van pénzed is rá

2009. dec. 10. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Most itt vitatkozhatunk ki szereti a wowot és ki nem :D én rögtön fennakadtam ezen a kérdésen, mert én is kb 3 évig wowoztam amikor már majd visszafordíthatatlan gerincferdülésem és rohadtul romló tanulmányi eredményeim voltak... semmi különös leszokás nem volt... csak meguntam.. kiábrándultam.. szar tört szerverek, sok dc, b*zi gm-ek, eredeti is egy kalap f*os volt... és itt vége lett... ez az időszak még átfedésben van azzal amikor elkezdtem gitározni, most megint függő vagyok, de már a gitár és a zene az ami nélkül nem bírok létezni. persze ez sem jobb, csak társadalmilag elfogadottabb... bár talán jobb is. minden esetre nekem ez segített.. már több mint fél éve nem wowoztam, végigvittem pár single játékot, gta 3-at meg burnout paradise-t, stb.. de most is magasan a zene az első az életemben... igaz hogy így sok minden tönkrement, ma kaptam meg a félévit, kémiából pl megbuktam, másból sem állok túl jól :/ az a gáz hogy már nem érdekel, csak a zene... meg a gitár... + most még ezek mellett nagyon.. de tényleg nagyon.. sok problémám van, de mindig új erőre kapok amikor a kezembe veszem a gitárt :) nem hiszem hogy amíg lesz gitárom valaha is elveszett ember leszek :) volt hogy hiányzott a wow, de már kezdem elfelejteni :) a zenét neked is javaslom :P
2010. jan. 22. 17:13
 16/16 anonim ***** válasza:
gratulálok az előzőnek :)
2010. jan. 22. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!