Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tovább wow nélkül?

Hogyan tovább wow nélkül?

Figyelt kérdés
3 évet játszottam a world of warcraft nevű mmorpg-játékkal de egyrészt pénz másrészt egyéb okok miatt abbahagytam. Remek idők jöttek mindenre volt időm sokfele jártam koncertek,új ruhák mindenre volt elég pénzem stb.. de most hogy újra szürke hétköznapok vannak senki sem ér rá tanulás miatt vagy munka miatt és egyre jobban hiányzik de tudom hogy ha visszamegyek akkor ujra rákapok mit tegyek?
2009. nov. 24. 16:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
próbálj sportolni vagy keress 1 hobbit , egyszóval valamit ami le tud kötni.
2009. nov. 24. 16:11
 2/16 anonim ***** válasza:
74%

tanulj meg hangszeren játszani

menj bulizni stb...

2009. nov. 24. 16:12
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Vagy ha játszhatsz másfajta számítógépes játékkal is,ami ingyen van,van vagy ezer féle.
2009. nov. 24. 16:12
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
Nekem az Archlord nagyon bejött, persze csak ésszel:)
2009. nov. 24. 16:14
 5/16 anonim ***** válasza:
29%

Azta hurka xD Wow ez nagy xD (Y)

Talán kibírod nélküle :D

2009. nov. 24. 16:16
 6/16 anonim ***** válasza:
45%

én a Metin 2 vel játszok

teljesen ingyenes és Magyarok vannak fenn a szerveren

2009. nov. 24. 16:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

neneneee inkább hagyjad egy időre a számítógépes játékokat. Keress valamit ami iránt szenvedéllyel tudnál lenni. Igen, pl a sport. Mondjuk kezdj el testépíteni. Vagy csajozni :D Vagy olvass. Vannak tényleg jó könyvek. Pl a Stephen Kingek. Vagy a Battle Royal. Vagy tanulj egy új nyelvet. A lényeg az, hogy keress magadnak egy célt és próbáld meg elérni. Ja meg még sztem egy jó ötlet, hogyha felsorolod magadnak az érveket (akár le is írod) hogy miért jó hogy leszoktál egy másik oszlopba pedig hogy miért lenne jó, ha visszaszoknál. És minden nap dicsérd meg magad, hogy volt benned elég erő, hogy sikerült abbahagynod!

Amúgy gratulálok :)

18.L

2009. nov. 24. 16:20
 8/16 anonim válasza:
26%
én ugy halotam hogy csak eredeti verziohoz kell fizetni szal ha csak a pénz miat hagytad abba akkor játsz kaloz verzioval
2009. nov. 24. 19:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

ne beszéljétek már rá!!!

Kérdező, a csajoknak nem jön be a wowozás! Én kihajítanám a pasimat az ablakon, ha wowozna!

(előző)

2009. nov. 24. 20:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
mármint előző előtti, na :D
2009. nov. 24. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!