Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom elengedni a gyerekko...

Nem tudom elengedni a gyerekkoromat, és belépni a felnőttkorba.20 éves fiú vagyok, tele 13-14 éves barátokkal, és a játtszótéren lógunk suli után, de lassan ennek is vége mert végzős vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
tehát nem tudok felnőtt kapcsolatokat csinálni. nem érdekel a szex, lehet hogy ennek közevan ahoz hogy szuper alacsony a tesztoszteron szintem, meg i akarták lökni, hogy hátha megindul, de én nem szeretnmék hormont szedni, és mellesleg, teljesen egészséges vagyok, ezt egy petct, ultrahang, é teljes vérkép is igazolja -nem emiatt került rá sor-. viszont a kérdésem az lenne mihez kezdjek? mert ezt várkák el tőlem, azt hogy menjek egyetemre, meg persze természetes, de nem akarok felnőni, és nem értem meg a felnőtt társaimat sem... és amúgy is 14 nek nézek ki... de most bepánikoltam hogy most vége lesz ennek örökre :(
2013. dec. 13. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
vissza maradott vagy.
2013. dec. 13. 20:59
 2/5 A kérdező kommentje:
ráadásul most dumáltunk a nyárról, és a következő nyárról a barátaimmal, és mesélték milyen kirély volt, én is meséltem, és kérték hogy a szüleim engem is irassanak be abba a gyerektáborba ahol ők voltak, én meg totál szarul éreztem magam hogy aztkell mondjam hogy nemmehetek mert öreg vagyok :S és annyira szar érzés hogy simán kinéznék 14 nek, de már nemmehetek velük táborozni ;(((
2013. dec. 13. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, ha gondolod írj levelet, szívesen beszélgetek veled erről.
2013. dec. 14. 01:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Még kommentelni is kár...
2013. dec. 15. 20:53
 5/5 Spongya Bob Kocka válasza:
Erre mondják azt, hogy későn érő típus :)
2013. dec. 15. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!