Ezt hogyan látjátok? Milyen megoldást találtok rá? Stb.
Rendkívül előnytelen és hülye sajátosságom, hogy valahogy nem rögzítek semmit abból, amit néhány perccel ezelőtt gondoltam.
Nem konkrét adatokra gondolok, hanem ha valamilyen komplexebb témát megfogalmazok, akkor azt nem tudom másodjára ugyanúgy visszaadni, mint ahogyan elsőre tettem. Mintha valaki más gondolta volna ki helyettem akkor elsőre is, én meg próbálom átmásolni a gondolatot, de nem sikerül, mert nem is az én agyamban fogalmazódott meg ( pedig igen ).
Az imént írtam egy üzenetet valakinek és már a felénél jártam ( hosszú szöveg volt ) amikor a lap valamiért magától frissült és elvesztlődött minden, amit írtam. Szinte gutát kaptam, még most is a hatása alatt vagyok. Másodpercekig csapkodtam a billentyűzetet s az asztalt. Egyszerűen tudtam, hogy nem fogom tudni ugyanazt megfogalmazni még egyszer.
Olyan , mintha egy képzeletbeli vágólapra kellene rögzüljön minden , de nálam ez a vágólap soha nem működik.
Szerintem szimplán nem jó a rövidtávú memóriád, ami téged megijeszt, így mindenféle "más agyát" képzelsz bele a történetbe. A dühkitörésed, és a tévképzeted arra enged következtetni, hogy ezzel kapcsolatba nem ártana felkeresned egy szakembert.
Ha nem teszed fejben rendbe a dolgokat, egy idő után kényszerképzeted lesz, nem csak rossz látásmódod. Na azon aztán nehéz lesz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!