Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megerőszakoltak vagy szexuális...

Megerőszakoltak vagy szexuálisan bántalmaztak? Engem is.20/F. Valaki találkozna vagy beszélgetne velem?

Figyelt kérdés

2013. dec. 11. 13:05
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Szia! Ha van kedved hozzá, szívesen beszélgetek Veled erről. Már sajnos történt ilyen a családomban és sikerült túllépni rajta. 54 éves vagyok, tehát én már csak tanácsot adhatok. Szívesen segítenék, mert az ilyen állatot csak elítélni lehet.
2013. dec. 12. 18:15
 22/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Vasárnap reggel Csepelen,, délután Kispest terminálnál leszek. Ha akarod írj privátot.

2013. dec. 14. 11:40
 23/27 anonim válasza:
Kicsit kifejthetnéd! Most meleg vagy vagy biszex?
2013. dec. 14. 14:48
 24/27 A kérdező kommentje:
Ki lenne meleg? Ki lenne biszex? Nekem mindenem a csajok Ezt a kérdést is csak azért írtam ki hogy netán találok vmi olyasvalaki csajt aki hasonlókon ment keresztül találkozunk beszélgetünk netán összejövünk Egy olyan csajt keresek aki teljesen megért
2013. dec. 15. 13:45
 25/27 anonim ***** válasza:

leütöttek és leszoptak :DDDDDDDD

takarodj te köccsög

2013. dec. 24. 11:42
 26/27 anonim ***** válasza:

Azért egyes válaszolók milyen kedvesek... szégyen.

Kérdező! Keress egy másik pszichológust, ha az előzővel nem voltál elégedett! Semmiképp ne menekülj a kábítószerezésbe, az nem segít, csak rosszabb lesz, és a végén még drogelvonóra is szükséged lehet...

Nagyon nehéz lehet feldolgozni, amit átéltél. Kitartást kívánok hozzá!

2013. dec. 24. 12:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Én szívesen meghallgatlak :)
2014. jan. 25. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!