Beszélgetne velem valaki, akit megerőszakoltak?
Hát miért kapaszkodsz ebbe bele?
Engem is meg akartak erőszakolni,de nem ment,mert a testem nem engedte.Őszintén szólva csak 1 évre vetett vissza.
Én furának tartom,ha én ennyire "átvészeltem",igazából megerőszakolni sem tudtak,más nő,mit nyavalyog emiatt.
Akkor vedd nagyon szerencsének,hogy nem sikerült!!!
Ha valakitmegeröszakolnak esetleg többször is nem szeretném megtudni mit érez utána.....
Vannak külön honlapok akik lelki problémákkal fogalkoznak.Ott lehet beszélgetni,esetleg csak magadból kiírni a bánatodat,érzéseidet.Próbálj a jövöre nézni.Ùj életet kezdeni.
A honlap amin beszélgettem régen megszűnt, a csapat pedig szét hullott. Ha esetleg ismersz másik, múködő oldalt, elküldenéd a címét levélben?
Kedves 2., nem igazán érdekel a véleményed, nem veled akarok beszélgetni, sőt ha jól tudom, az off-ot nem is engedi a szabályzat... Ha ez nyávogásnak tűnt, benned van a hiba, nem benned. Az meg, hogy kivel miről akarok beszélgetni, megmaradhat az én dolgom? :D
Már feldolgoztam, ettől függetlenül szeretnék másokkal beszélgetni... Megengeded?
22:09
Mindenki máshogy dolgozza fel. Vannak, akik kifejezetten nem szeretik, hogy megerőszakolták őt. Te szerencsés vagy, feldolgoztad ezt. De lehetnél megértőbb is. Nem egy szempillaspirál miatt nyavalyognak ezek a nők...
Jajj, kedves 3. 4. nem láttam, hogy írtatok!
Mindkettőtöknek köszönöm!
22:09-es vagyok sokszor mondom el,hogy annyira nem tetszett,hogy meg akarnak erőszakolni,hogy egyáltalán nem sikerült,annak ellenére,hogy nem voltam szűz,ugyanis semennyire nem sikerült behatolni.Ezért nem értem,hogy más nőt ,hogy sikerül megerőszakolni.Persze lehet,hogy más nőnek a pszichéjével nincs annyira összefüggésben a teste,de az enyémmel összefüggésben volt.
Úgyhogy valóban álságosnak tartom az egész nyavalygásukat és kész,nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!