Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beszélgetne velem valaki,...

Beszélgetne velem valaki, akit megerőszakoltak?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt bántottak. Járok pszichiáterhez, de szeretnék más túlélőkkel is beszélgetni, mert a 2 heti egy órán kívül, nincs aki meghallgat.
2013. júl. 27. 21:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Akkor mért írsz ide? o.O

Nem az volt a kérdés, hogy ki mit gondol a nemi erőszakról, ugye?

2013. júl. 27. 22:30
 12/19 anonim ***** válasza:
77%

22:29 illetve másodjára hozzászólt 22:26

Te egy olyan gusztustalan, utálatos, primitív lény vagy, hogy még az ember jelző sem illik rád. Remélem egyszer legalább megerőszakolnak rendesen.

Nagyon felidegesítettél, pedig így sosem szoktam véleményt alkotni sem szóban, sem írásban, sem közvetlenül sem közvetett módon, ja és idegbeteg sem vagyok.

Bocsi kérdező, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.

Sajnos én nem tudok neked segíteni mert nem vagyok sem pszichológus, sem áldozat kit megerőszakoltak vagy molesztáltak. De ettől függetlenül ha úgy érzed, írhatsz nekem. 17/L :)

2013. júl. 28. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Hát kedvesem...Ha lefognak vagy leszorítanak,te csinálhatsz akármit,pláne ha nem vagy szüz az a valaki behatol. :(

A tested akár akarja akár nem.Szerinted a megeröszakolt nök ezt skarják???

Te nem vagy magadnál....

Szerinted miért sérülnek a nemiszervüknél ezek a lányok nök???Mert szerencsétlenek szétszakadnak,repednek a durvaságtól.....

Kérdezö,remélem sikerül valakiket találnod!!

2013. júl. 28. 16:07
 14/19 anonim ***** válasza:

14:27-es ezzel elárultál mindent,hogy is mondtad::Remélem egyszer megerőszakolnak rendesen.

És ezt úgy mondtad állítólag,hogy nem erőszakoltak meg.

Én meg tudod mit mondok ezek után.:

AZ EMBERI HULLADÉK LEGALJA VAGY!!!

2013. júl. 28. 19:26
 15/19 anonim ***** válasza:

14:27-es vagyok.

Nem fogok vitatkozni veled. Meg van a véleményem rólad, hogy milyen egy szívtelen, empátia nélküli stb. (inkább nem mondok jelzőt) milyen vagy, mert ha átéltél volna olyat akkor olyan lekezelő, arrogáns, primitív stílusban nem írnál a kérdezőnek, hogy mit nyavalyog stb Ha majd lesz benne tapasztalatod akkor megváltozik a véleményed.

Az előző hozzászólásommal azt akartam, hogy elgondolkozz (ha tudsz olyat). Na cső.

2013. júl. 28. 20:30
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem érted meg te nagyon sötét kis 17 éves,hogy átéltem?Csak azóta nálam eltelt több év,mint amennyi te vagy tudod kis hülyegyerek ennyi éven keresztül az ember már máshogy dolgozza fel az éltet és főként,ha magának kell fenntartania önmagát,amit te kis kitartott egyenlőre senki (persze,ha megállsz jól a magad lábán,még lehet belőled valaki,de ezt kétlem.)

SZóval én meg azt mondom,majd ha téged is megerőszakoltak (amit nekem kívántál.hiába,mert tudom milyen) és majd ha hosszú éveken keresztül magad álltál meg a saját lábadon beszélünk,hol vagy,mert addig csakis egy nagy kitartott senki vagy!

2013. júl. 28. 21:01
 17/19 anonim ***** válasza:
10%

Ja és halld a szavam az átok visszaszáll és mivel te megátkoztál,hogy erőszakoljanak meg rendesen(nem tudnának,de te ezt mélysötét hülyegyerek úgysem értheted)

minden átok visszaszáll a feladójára és ezért te leszel megerőszakolva rendesen,de utána ne nyavalyogj itt ha kérhetlek..

2013. júl. 28. 21:08
 18/19 anonim ***** válasza:

21:08

Te egy beteg állat vagy.

Épp te mondod, hogy van, akinél máshogy működnek a dolgok, de ezek után van pofád egy nemi erőszakot átéltet nyavalygósnak titulálnod. Gratulálok. Én is csak azt tudom kívánni neked, mint az előttem szóló. Bár az ilyen érzéketlen embernek egy erőszak meg sem kottyan, mint ahogy azt említetted.

Rám már nem hat, amit visszaküldtél a feladónak. Engem már megerőszakoltak. :)

2013. júl. 29. 00:00
 19/19 anonim ***** válasza:

21:08-asnak:

Idézlek:

"Engem is meg akartak erőszakolni,de nem ment,mert a testem nem engedte"

És ezek tán már nem tudok mit mondani...Mikor veszed észre magad?

2013. júl. 29. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!