Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tudnék tenni ellene?

Mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés
Egyszerűen vágyok a halálra. Kíváncsi vagyok milyen is lehet az élet után. Depressziós vagyok,járok pszichológushoz is,de a depresszióm nem múlik. Sokat gondolok az öngyilkosságra.

2013. dec. 11. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:

A depresszióból meggyógyulni nehéz, de meg lehet! Jó, hogy jársz pszichológushoz!

Én hallottam olyat,aki Istenhez fordult és úgy gyógyult meg. Keress egy közösséget. Ezek a közösségek (refrmátus, katolikus) nagyon befogadóak, megértőek. A lényeg, hogy próbálj meg nem bezárkózni,még akkor sem, ha minden perc gyötrelem.

2013. dec. 11. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Bár én a depresszió enyhébb formájában "szenvedek", de emellett van egy kis - nagy - személyiségzavarom is. Nekem is volt egy hasonló több éves ilyen korszakom, és meg is próbáltam tenni a dolgot. Őszintén szólva, nem tudom mit lehet ellene tenni. Próbálj értelmet keresni az életednek, erre teljesen jók abszurd dolgok is - szerintem. Elég nehéz az ilyenből kilábalni, de már több ezer embernek sikerült, nos akkor neked miért ne sikerülne ?!

Tedd azt amit szeretsz, ha lehetőséged van rá.

2013. dec. 11. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Hallgass az első válaszolóra, ha megtapasztalod Isten szeretetét, másra nem is fogsz vágyni. Az öngyilkosság a létező legrosszabb dolog amit tehetsz magaddal, és nincs belőle visszaút. Ne légy hálátlan, és ne dobd el magadtól a legszebb dolgot amit ember kaphat!
2013. dec. 31. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!