Mit tudnék tenni ellene?
A depresszióból meggyógyulni nehéz, de meg lehet! Jó, hogy jársz pszichológushoz!
Én hallottam olyat,aki Istenhez fordult és úgy gyógyult meg. Keress egy közösséget. Ezek a közösségek (refrmátus, katolikus) nagyon befogadóak, megértőek. A lényeg, hogy próbálj meg nem bezárkózni,még akkor sem, ha minden perc gyötrelem.
Bár én a depresszió enyhébb formájában "szenvedek", de emellett van egy kis - nagy - személyiségzavarom is. Nekem is volt egy hasonló több éves ilyen korszakom, és meg is próbáltam tenni a dolgot. Őszintén szólva, nem tudom mit lehet ellene tenni. Próbálj értelmet keresni az életednek, erre teljesen jók abszurd dolgok is - szerintem. Elég nehéz az ilyenből kilábalni, de már több ezer embernek sikerült, nos akkor neked miért ne sikerülne ?!
Tedd azt amit szeretsz, ha lehetőséged van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!