Szerintetek hülyének néz a doki?
Figyelt kérdés
Antidepresszáns kellene szednem, de amit a doki írt attól az emberek nagy százaléka hízik.
Nekem anno többek között ezért is alakult ki a szorongásom. Azóta sajnos már más is van, de ez volt az egyik ok.
Most viszonylag jó súlyban vagyok, diétával, edzéssel.
Nem mertem még elkezdeni, mert tudom,hogy ha hízni kezdek, akkor megint rosszul leszek!
Hülyének néz,ha kipróbálás nélkül visszamegyek, hogy írjon fel mást?
2013. dec. 10. 15:53
11/12 anonim válasza:
utolsó vagyok, mindenkire máshogy hat a gyógyszer ki kell próbálni elsőre hamar vissza fog hívni a doki engem két hét után visszahívott és megkérdezi mit tapasztalsz.. amint hzni kezdesz tőle abbahagyod..2 kg + meg le tudsz dolgozni 1 hét alatt
12/12 anonim válasza:
Nyugi. Az antidepresszáns hatására pont le fogod sz.ni hogy rád ment egy-két kiló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!