Szerintetek hülyének néz a doki?
Antidepresszáns kellene szednem, de amit a doki írt attól az emberek nagy százaléka hízik.
Nekem anno többek között ezért is alakult ki a szorongásom. Azóta sajnos már más is van, de ez volt az egyik ok.
Most viszonylag jó súlyban vagyok, diétával, edzéssel.
Nem mertem még elkezdeni, mert tudom,hogy ha hízni kezdek, akkor megint rosszul leszek!
Hülyének néz,ha kipróbálás nélkül visszamegyek, hogy írjon fel mást?
Gondolom pszichológus írta fel neked a gyógyszert. Ha elmondod a félelmedet /hisz azért jársz hozzá/, akkor mi baj lesz? Semmi.
Beszéld meg vele, és kérdezd meg tőle, hogy van-e olyan, ami a súlyodra nem lesz hatással.
Sztk-s írta fel!
De direkt kértem tőle,hogy olyat írjon, ami nem "hízlal"!
Mondta,hogy ez olyan, sőt lehet,hogy kicsit még fel is gyorsul az anyagcserém.
Na azért nyilván utánaolvastam és szinte kivétel nélkül mindenki plusz kilókról számol be!
"Szerintetek hülyének néz a doki?"
Nem. Az is egy tünet, hogy nem kezdted el szedni.
Nem sportolnál inkább intenzívebben, gyógyszerszedés helyett? Pl. elkezdhetnél egy küzdősportot, vagy ha lány vagy akár táncot is. Ezek mind jól levezetik a feszültséget, és önbizalmat adnak.
Köszi!
De én ezen a sport részén már túl vagyok! Évekig próbáltam nem szedni semmit, de most már kell.
Időm sem sok lenne még több sportra egy kétéves gyerek mellett. Örülök,hogy ennyit is el tudok járni!
Neked kell eldöntened, mi a fontosabb. A mostani szorongás nagyobb-e annál, mit hogy esetleg felszedsz egy két kilót. Persze lehet hogy nem is, mert ugye diétázol és mozogsz, amit sok csak gyógyszert szedő szorongó nem mondhat el magáról, és persze ők "a gyógyszertől híznak" és nem a feszültségoldásnak is használt étel-italuktól.
Ha stabil az aktív életmódod, én tennék egy próbát a tablettával. Akkor nagyon nem csúszhatsz meg.
Ha csak véres-keservesen hozod a formád, menj vissza és beszélj a dokival. (bár sajnos olyan gyógyszer nincs, amiről valahol valaki a neten ne írna valami hátrányosat)
Szerintem a Te életedről nem lehet mások tapasztalatai alapján dönteni, magadak kell tapasztalatokat szerezned.
Melyik ez a gyógyszer?
A Cipralexet erősen kerüld el. Nekem a csodagyógyszer a Valdoxan. Nagyon kellemesen érzem magamat, és jól is alszom. Mondjuk kicsit skizós vagyok, de arra nem kell szednem (még) semmit :D
Köszi!
A terápiával az a gond,hogy tényleg nem lehet kivitelezni jelenleg anyagilag. Meg utazgatnom kellene hozzá 30 km-ert.
És ha csak két kilót híznék a gyógyszertől, nem érdekelne, de átlagban 10-15 kilokat írnak. És hiába nem eszik többet valaki, a hormonháztartást bolondítja meg állítólag és azért lehet tőle hízni!
Igen, Cipralex! :)
Utána néztem ennek a Valdoxan-nak!
Hát nekem konkrétan nem az alvással van a bajom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!