Hülyének fog nézni a doki, ha jövő héten megint megyek rendelésre?
Akkor kell menni, ha problémád van. Most van.
MIhamarabbi jobbulást!
Semmiképp sem fog hülyének nézni, és ez nem paramamiság, egyáltalán, ilyenkor dokihoz is KELL menni, semmiképp ne kúrálgasd magad!
Jobbulást!
Gondolom ilyen esetben akkor is elmennel, ha nem vagy terhes, nem?! Akkor nincs mirol beszelni...
Nekem sok gonddal indult a terhessegem, 2 hetnel ritkabban sosem mentem. De pont vmelyik nap gondolkodtam rajta, h csak havonta kene mennem - a jovoben varhatoan igy lesz, mivel mar minden rendben - , akkor is simen el fogok menni, ha vmi kerdes nagyon foglalkoztat, vagy picit is vmi gyanusat erzek. En fizetek, o szolgaltat -ennyi. A dokik sem istenek, csak szolgaltatok... Jobbulast!
Köszönöm a válaszokat!
Egyszerűen hülyének érzem magam, és attól félek, hogy az lesz az első kérdése a dokinak, hogy múlt héten még nem éreztem, hogy valami nincs rendben?
Nem hiszem, hogy ilyet fog kérdezni, mert ma még semmi baja az embernek, holnap estére meg már sokszor lenyúzná a bőrét, úgy viszket :)
Ez ilyen, ő is tudja, ne aggódj....
En a lanyommal paranoias voltam, hetente futkoztama dokimhoz, soha egy szot sem szolt erte, pedig sztk-s orvos, figyelmesen meghallgatott, megvizsgalt, szinte mindig uh-ot is csinalt, meg akkor is, amikor pont ne panasszal mentem, hanem ö hivott vissza, es nem is kellett volna raneznie, azt mondta igy biztos nyzpugodtabb vagyok.
Most a kisfiamnal mar nem jarok tul gyakran,csak ha muszaj:-) , de a dokim minden alkalommak ugy enged el, hogy ha barmi panaszom van jöjjek be, egyebkent a következő kötelezőn talalkozunk:-)
Ne izgulj, panaszod van, menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!