Jövő héten csütörtökön lesz a fiam 3 hónapos.2 hete köhög, doki azt mondja nem tud neki adni rá semmit. Stodalt adhatok neki?
Hogy köhög?Kisfiam ugyan ennyi idősen szedett össze egy hörghurutot és a gyerekorvos az Abroxol szirupot mondta (gyermekeknek is adható,ilyen piciknek is).Ő hurutosan köhögött és pár nap alatt rendbe tette.Én csak ajánlani tudom,vény nélkül kapható.
Stodalt én még nem adnék neki,kicsi hozzá.
Valószínű azért nem ad semmit ,mert nincs olyan panasza ,betegsége ami miatt feltétlenül szükséges lenne,főleg ha nem piros a torka és nem is állandó köhögésről van szó. Az én kisfiam is szokott köhögni egyszer kétszer, amit észrevettem ,hogy inkább akkor mikor szárazabb a lakásban a levegő,ilyenkor bekapcsolom a párásítót. Mellesleg ha belegondolsz te is szoktál csak úgy köhögni,pedig nem vagy beteg.
A Stoldal két okból se jó. Egy: ha váladék lenne neki lerakódva akkor neki még nincs akkora energiája ,hogy felköhögje ,
bocsi elküldtem véletlenül.
SZóval a másik indok , ha csak száraz a köhögése és mégis beteg lenne akkor nem lehetne észrevenni ,mert elnyomja a szirup a köhögést.
hurutosan vagy szárazon köhög? nem mindegy.
nekem sokan ajánlották a babyluff balzsamot, de aztán végül nem volt rá szükség
nem túl poros vagy száraz a levegő? esetleg megpróbálhatsz párásítani kicsit.
ha kiviszed utcára, ott enyhül a köhögés, vagy ugyanúgy/jobban köhög?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!