Nagyon összevagdostam az oldalamat, mit csináljak, lehet, hogy varrni kell?
Új volt a penge, még éles, kicsit megszaladt. Órák óta vérzik, már 3-szor cseréltem rajta kötést, mert átázott és a ruhám is.
Lehet, hogy varrni kell?
Hülyézős kommentekből most nem kérek, tudom, hogy hülye vagyok!
Ha nem tudtok segíteni, csöndben is lehet maradni.
Kérdező, van a közeledben kórház, vagy a szüleid el tudnak vinni kocsival? Én nem biztos, hogy mentőt hívnék, de ha varrni kell, akkor varrni kell, valahogy el kell jutnod a kórházba, úgyhogy végső esetben akár hívhatod is. Engem is varrtak már, nem tartottak bent, utána eljöhettem. Megkérdezik, meg akartad-e ölni magad, ha nemet mondasz, akkor valószínűleg pszichiáterhez sem küldenek, legalábbis ilyenkor éjjel nem valószínű. Bár a helytől is függ, ha bent tartanak is csak azért, hogy segítsenek, de ha nem öngyilkossági szándékkal vágtad magad, akkor kicsi rá az esély.
Köszönöm a segítséget!
Nem hívtam végül a mentőket, hanem lementünk az ügyeletre a nővéremmel, így a szüleimet végül nem kellett felkelteni.
Végül nem kellett varrni, lekezelte a doktornő, kaptam vérzéscsillapító injekciót, ültem ott pár órát, míg biztonsággal elengedett, és nem hívta rám a mentőket, hogy vigyenek pszichiátriára. De nekem el kell mennem, ma megyek, oda, ahol évek óta kezelnek...remélem, nem tartanak ott.
Így legalább titokban tudom tartani, ha megjelentek volna itt a mentők szirénázva, na abból balhé lett volna. Így csak a nővérem tudja. Amúgy nagykorú vagyok, 26 éves.
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!