Nagyon összevagdostam az oldalamat, mit csináljak, lehet, hogy varrni kell?
Új volt a penge, még éles, kicsit megszaladt. Órák óta vérzik, már 3-szor cseréltem rajta kötést, mert átázott és a ruhám is.
Lehet, hogy varrni kell?
Hülyézős kommentekből most nem kérek, tudom, hogy hülye vagyok!
De akkor lebukom vele, és elvisznek, pszichiátriára vagy a traumatológiára?
Igen, ezt akartam, de nem lebukni vele!
Mókuska, két dolog közül választhatsz:
- Vagy kussolsz és reggelre elvérzel
- Vagy szólsz a szüleidnek és kapsz ellátást a sebeidre is, az elmebajodra is
Te döntesz.
Biztos, hogy nem zárják be? Bezárják, de 1 héten belül kiengedik. Én nem hülyézlek, de miért bántod magad? tudom, hogy az öncsonkítók azért keresik a fizikai fájdalmat, mert a lelkit akarják ezzel elnyomni. De miért kellett?
Ha órák óta végzik, az egy mély seb. Nem tudom hány éves vagy, mert ha fiatalkorú, akkor necces lesz. Ha idősebb, akkor önként menj el egy kórházba, de többet ne csinálj ilyet.
Orvos, de addig is egy szorító kötést tegyél rá (még egyszer). A varrás nem elkerülhetetlen, de ezt így az olvasottak alapján nem tudja senki sem eldönteni.
A többiről meg majd beszélgethetünk, ha gondolod. De először lásd el magadat és fordulj segítséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!