Noriko. kérdése:
Vitamin hiány lehet?
Figyelt kérdés
Néhány hete kimondottan ingerlékeny és fáradékony vagyok. A legkisebb apróságon is felhúzom magam. Azelőtt nem viselkedtem így.2013. dec. 7. 20:48
1/3 felkelhetetle válasza:
Igen, ez télen elég gyakori. Különös kép azért mert télen az ember nem jut friss gyümölcsökhöz ezzel meggyengítve az immunrendszert, szerintem ez nem csak nálad van így megfelelő vitamin utánpótlással ki lehet küszöbölni.
De ez lehet kialvatlanság miatt is. Ha nem az utóbbi akkor a megfelelő vitamin utánpótlás megoldja.
2/3 A kérdező kommentje:
Milyen vitaminnal próbálkozzak?
2013. dec. 7. 21:11
3/3 anonim válasza:
Szia! Valóban lehet vitamin, ásványi anyag hiány is az oka.Mindenképpen természetes, és gyógynövény alapú vitaminokat, ásványi anyagokat fogyassz, lehetőleg minél több összetevővel, a jobb felszívódás, hasznosulás érdekében kelátos kötésűeket.Nem stresszelsz esetleg valamiért, ami az ingerlékenységet is okozhatja? Vannak gyógynövény alapú stresszoldók is. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!