Hol nagyon fenn, hol nagyon lenn. Hogy lehet ebből kijönni?
Figyelt kérdés
A legtöbbször nagyon sötéten látom a dolgokat, az önbizalmam a nullán van és sokszor teljesen esélytelennek látom a jövőmet. Közben néha van egy pár nap esetleg hét, amikor ezerrel pörgök és minden jól megy vagy legalábbis úgy látom, hogy minden tervem sikerülni fog, de aztán sokszor ok nélkül megint jön a zuhanás és újra a napi túléls a tét. 30 éves vagyok, a a munkámat nagyon szeretem, de a párkapcsolataimat sorra rontom el, már fel is adtam, hogy sikerülhet.2009. nov. 22. 16:20
1/5 anonim válasza:
A tünetek alapján ez bipoláros depressziónak tűnik. El kellene menned orvoshoz, mert gyógyszer nélkül nem biztos, hogy kigyógyulsz belőle.
2/5 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz járok egy ideje, de nem látom sok értelmét.
2009. nov. 22. 16:57
3/5 anonim válasza:
Orvosra, azaz pszichiáterre van szükséged. A pszichológus csak beszélget veled, de nem tud orvosságot adni.
Nekem is bipolárisnak tűnnek a tünetek.
4/5 anonim válasza:
Tuti bipoláris! Doktort sürgősen! Átert, ne lógust!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nem szeretnék gyógyszert szedni, azzal hogy fogok vezetni, dolgozni? Gyógyszeren kívül nincs más megoldás?
2009. dec. 7. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!