Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol nagyon fenn, hol nagyon...

Hol nagyon fenn, hol nagyon lenn. Hogy lehet ebből kijönni?

Figyelt kérdés
A legtöbbször nagyon sötéten látom a dolgokat, az önbizalmam a nullán van és sokszor teljesen esélytelennek látom a jövőmet. Közben néha van egy pár nap esetleg hét, amikor ezerrel pörgök és minden jól megy vagy legalábbis úgy látom, hogy minden tervem sikerülni fog, de aztán sokszor ok nélkül megint jön a zuhanás és újra a napi túléls a tét. 30 éves vagyok, a a munkámat nagyon szeretem, de a párkapcsolataimat sorra rontom el, már fel is adtam, hogy sikerülhet.
2009. nov. 14. 20:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Eggyel lentibb kérdés... :S
2009. nov. 14. 20:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Az nálam a "Szorongásból kiút hogyan?" amit egy 16 éves írt. Más 16 évesen és 30 évesen:(
2009. nov. 14. 20:35
 3/17 anonim ***** válasza:

Egy hullámvölgyben vagy..,ez kétségtelen!

Próbálj csak pozitiv gondolatokat termelni,ha meg kudarc ér valamiben ne rágd magad rajta lépj gyorsan tovább!Vagy egy jó beszélgetés egy közeli hozzátartozóval is sokat tud segiteni,hogy kitudod beszélni a problémáidat és máris máshogy látod a világot!;)

2009. nov. 14. 20:36
 4/17 A kérdező kommentje:
3-4 éve tart. Sokat beszélgettem barátaimmal, olyankor pár óráig jobb is, de aztán ugyanott vagyok.
2009. nov. 14. 20:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nekem ez egy kicsit úgy hangzik, mint a mániás depresszió. Olvass utána! Amennyiben nekem van igazam, ezt sajnos csak orvos (pszichiáter) segítségével tudod megoldani.
2009. nov. 14. 20:43
 6/17 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak ilyen félelmeim, olvastam is sokat róla, de reméltem hogy egyedül ki tudk ebből jönni. Ennek már egyre kevesebb esélyét látom.
2009. nov. 14. 20:46
 7/17 anonim ***** válasza:
Jah,felir neki antidepresszásnt..! Inkább csinálj olyanokat mai kizökkent ebből az állapotból pl. eljárhatnál jógázni!Az mind a testnek mind a léleknek jót tesz!Egyébként ha meglehet kérdezni mi váltotta ki nálad 3-4 évvel ezelött ezt a depit?
2009. nov. 14. 20:47
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem tudok konkrét okot, de azóta volt 2 olyan kapcsolatom is ami nagyon megviselt, de az ok nem ez volt, ezek már utánna történtek. Jó az ötleted, de rengeteg mindent próbáltam, pl. évek óta jógázom is.
2009. nov. 14. 20:49
 9/17 anonim ***** válasza:
Hmm..,hát akkor nem egyszerű!És kineziológus jártál már?Ők megtudják mondani,hogy mi a depi gyökere,és kezelni is tudnak,persze nem gyógyszerekkel..!Egyébként Bp-i vagy?
2009. nov. 14. 20:55
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen, pesti. A kineziológus miben tud segíteni? Még nem voltam. Érdemes lenne?
2009. nov. 14. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!