Ki lehet gyógyulni a súlyos depresszióból, vagy legalább tünetmentessé válni?
Egyszerű és olcsó megoldást használt a szomszéd
asszony a barátnőjével kapcsolatban:lekevert neki
kettő darab jókora pofont! Ezután megkérdezte, hogy érzi magát: a válasz kedvezően hangzott-MÁR SOKKAL JOBB-!
Voltam már depressziós, de hamar észrevettem, hogy irreálisan komoran látom a dolgokat, csak az élet árnyasabb oldalát vettem észre, beléjük kapaszkodtam és nem tudta figyelni azokra a dolgokra, amiknek örülhettem volna. Ilyenkor megpróbáltam örömet szerezni magamnak valamilyen önálló alkotással, megpróbáltam jókedvű, izgalmas emberek társaságát keresni, és elkerültem a véleményalkotás kényszerét.
Sajnos ismerek olyan embereket, akik rendkívül sokat alkotnak, sokak számára irigylésre méltóak, mégis tudom róluk, hogy gyógyszerekkel enyhítik a depressziót, sok olyan baklövést követnek el,amelyek mások számára önsorsrombolásnak tűnnek.
El sem tudom képzelni, hogyan lehetne abból a mély szorongásból kikecmeregni!
Valószínűnek tartom, hogy az életmód és a közvetlen családi környezet, a munkahely változtatására van szükséged, mert a súlyos depressziót az önmegvalósítás visszafogásán túl a mindennapi környezet okozhatja. Mindenképpen hinned kell abban, hogy kihevered ezt a lelki betegséget, mert az élet alapvetően egy olyan élmény, amelyet ajándéknak kell tekintenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!