Lehet, h transznemű vagyok, de tképpen se férfinak, se nőnek nem érzem magam oO Ez most akkor mi? És mit tegyek?
Egyik éjjel láttam, hogy van ahol 5! nemet különböztetnek meg, na abba tényleg bele lehet zavarodni. :D
Én is lelkileg férfinak érzem magam (talán részben azért mert elég kicsik a cicik) és hozzájuk vonzódom jobban enyhébben a nőkhöz is. Szóval kb ugyanabban a helyzetben mint te. Én hormonokkal szeretném kezeltetni magam, ettől talán nőiesebb leszek. Neked nem tudom mi a megoldás, hogy most mi a célod mi szeretnél lenni, de szerintem neked is valami hasonló jöhetne szóba. Vagy valami önhipózisos módszer, hogy azt érezd ahogy szeretnél.
velem hasonló a probléma. Legszívesebben úgy öltözködnék mint egy vagány srác, úgy trappolnék az utcán, de meg kell játszanom magam. Ez annyira rossz így..:(
Amúgy kifejezetten nőies alkatom van, és sok fiú meg is néz az utcán, de engem totál hidegen hagynak.
miért????
Szia:)
Én ismerek egy ilyen nőt.40 körüli.Van egy kisfia.
Sajnos maga sem tudta mi ennek a neve.
Transznemű és homoszexuális vagy egyben.
A transzneműek többsége heteroszexuális.
Tehát ha nőnek érzi magát pl,akkor a férfiakhoz vonzódik.
Viszont vannak ilyenek,mint te
Neked duplán nehéz,mert a testedben sem érzed jól magad,viszont ha túl vagy az esetleges műtéten,akkor nehéz párkapcsolatot találni,már nem csak azért,mert meleg kapcsolatot akarsz,hanem mert nem is vagy biológiailag olyan nemű,amire egy meleg vágyik.
Szóval nehéz párt találni.
Előnye,hogy könnyen tudsz szexelni férfiakkal,mert ők azt hiszik,hogy "nő vagy",nem tudják,hogy belül egy meleg fiú vagy:)
Hány éves vagy?
5 éves a kérdés.
Változott valami?Megműttetted magad vagy szeretnéd,ha nem történt meg?
Nagyon nehéz mérlegelni melyik a fontosabb.
A testedben jól érezni magad,vagy szexuálisan és párkapcsolat téren kielégítettnek lenni.
Ez az állapot sem egyszerű,de ha átoperálnak az sem lesz az---------
Én sem tudnám melyik az egyszerűbb.Eljátszani a nőt és és pasikkal szexelni,úgy hogy nem tudják belül milyen vagy...vagy pedi gátoperáltatni magad,viszont nehezen élni meleg kapcsoltban,már ha találsz olyan meleg fiút,aki elfogadja,hogy te nő voltál biológialiag.
A melegeknek sem egyszerű az élete,ők sem szívesen bonyolítják még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!