"Alvás-zavar" ellen mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy nem tudom kikapcsolni az agyam alvás előtt. Mikor nagyon fáradt vagyok akkor is vagy 20-30 perc mire tényleg elalszok, de mikor lefekszek este mert mondjuk időben szeretnék kelni akkor van, hogy órákig is fetrengek az ágyban. Egyszerűen nem tudom lelőni az agyamat. Mindig gondolkozok valamit. Azt is próbáltam, hogy koncentrálok arra hogy elaludjak, csak arra gondoltam, hogy fekszek az ágyban, próbáltam leállítani de mindig megzavar valami. Mit lehetne tenni ez ellen? Jó lenne ha nem lenne mindig szenvedés elaludni.2009. nov. 21. 02:06
11/12 anonim válasza:
a teába koffein van, szóval lefekvés előtt 6 órával semmiképp nem ajánlanám..
12/12 anonim válasza:
A fekete teában van koffein, a gyógynövényesben nem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!