_petefészetk gyulladás, állandófájás (bal oldalt), lehet amiatt hogy lelkileg nagyon kivagyok, sorozatos csalódás a férfiakkal, és kisebbrendűégi komplexusom van?
Nem. Annál sokkal-sokkal összetettebb a problémád. Ami most jelentkezik rajtad, azt úgy hívják - figyelj, kedves 1-es, ezt a te válaszodra is írom! -, hogy szomatizáció.
A női bajok általánosan és általában arra utalnak, hogy komoly gondod van a nőiséggel (= a női léttel), amely pedig egynesen visszavezethető az önértékelési gondokkal együtt a szülő-gyerek kapcsolatra, leginkább az anya-gyerek kapcsolatra.
Régóta tudjuk, hogy a lélek az első, a test a megvalósító. Ha a lélekkel baj van, akkor az a baj előbb-utóbb a test nyelvén is megszólal. Hogy éppen milyen formában, az már egyéni dolog.
kÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
szomatizáció , teljesen igaz, ezt nem ismertem...sajnos borderline személyiségzavarom is van, ez nagyon megmutatkozik a flérfiakkal való kapcsolataimban.
Nagyon érzékeny a bal oldalam...egyik szülőmmel sem a legjobb a kapcsolatom.De inkábbb édesapámmal nem jó.Zárkózott volt gyerekkoromban, nemigazán mutatta ki a szeretetét, tudom hogy szeret, de soha nem ölelt meg, nem nyűjtotta a biztos szeretetteljes kapcsolatot, emiatt is lehet hogy túlzottan érzékeny vagyok, és nagyon hamar elkezdek ragaszkodni, már már fügően, nagyon kivagyok" éhezve a szeretetre, elismerésre, és eddig nagyon rossz dolgokat kaptam a pasiktól, pont az ellentétét annak hogy elismertek volna a személyem és nőiességem miatt, amit valóban nem érzek, nagyon alábecsülöm magam, és minden nap nagyon rossz a közérzetem, sosem vagyok felhőtlenül vidám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!