Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi ez, dühroham?

Mi ez, dühroham?

Figyelt kérdés

Nem nagyon szoktam idegeskedni,nagyjából le tudom nyugtatni magamat,ha van valami gondom.De ma mióta felkeltem, olyan feszült vagyok,mint még soha,fáj a fejem, a szívem,rajtam van a sírás minden percben,(de nem sírok) érzem a vénám,hogy duzzad, vagy nem tudom,remegek is kicsit.

És mindezt csupán azért,mert valaki nem írt vissza napok óta, és mert nem értettem a matekot,és ezek mindennapos dolgok.

Mit csináljak,hogy elmúljon?

2013. nov. 17. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, ez csak hülyeség.
2013. nov. 17. 11:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, ettől csak még 80 ér pattan el az agyamban...
2013. nov. 17. 12:07
 3/3 anonim válasza:

Egyszerűen csak lazulj le. Ne csinálj semmi mást csak pihenj. Kapcsold ki a TV-t, a számítógépedet, halkítsd le a telefonodat, hogy senki ne zavarjon. Kapcsold be a kedvenc zenéidet, ha kell tegyél a homlokodra langyon borogatást( én ilyenkor pl. a lábamat is áztatom kellemesen meleg vízbe, hidd el nagyon jó érzés..), ülj le valahova, vagy feküdj le, ahogy kényelmes és ne gondolkodj semmin.. Kapcsolj ki és koncentrálj a zenére amit hallgatsz. (Ne rockot, metált vagy dubsteppet hallgass, hanem valami lassú, ha nem akarsz lassút valami kicsit bulizósabb pop zenét hallgass) az én tuti zenetippem: The Weeknd- The Morning!

Teljesen segít kikapcsolni és ellazít, nem relaxációs zene, de nem is annyira pörgős.. Pont jó, a kedvenc számom! :)) remélem tudtam segíteni

Puszi ;*

2013. nov. 17. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!