Mi ez, dühroham?
Nem nagyon szoktam idegeskedni,nagyjából le tudom nyugtatni magamat,ha van valami gondom.De ma mióta felkeltem, olyan feszült vagyok,mint még soha,fáj a fejem, a szívem,rajtam van a sírás minden percben,(de nem sírok) érzem a vénám,hogy duzzad, vagy nem tudom,remegek is kicsit.
És mindezt csupán azért,mert valaki nem írt vissza napok óta, és mert nem értettem a matekot,és ezek mindennapos dolgok.
Mit csináljak,hogy elmúljon?
Egyszerűen csak lazulj le. Ne csinálj semmi mást csak pihenj. Kapcsold ki a TV-t, a számítógépedet, halkítsd le a telefonodat, hogy senki ne zavarjon. Kapcsold be a kedvenc zenéidet, ha kell tegyél a homlokodra langyon borogatást( én ilyenkor pl. a lábamat is áztatom kellemesen meleg vízbe, hidd el nagyon jó érzés..), ülj le valahova, vagy feküdj le, ahogy kényelmes és ne gondolkodj semmin.. Kapcsolj ki és koncentrálj a zenére amit hallgatsz. (Ne rockot, metált vagy dubsteppet hallgass, hanem valami lassú, ha nem akarsz lassút valami kicsit bulizósabb pop zenét hallgass) az én tuti zenetippem: The Weeknd- The Morning!
Teljesen segít kikapcsolni és ellazít, nem relaxációs zene, de nem is annyira pörgős.. Pont jó, a kedvenc számom! :)) remélem tudtam segíteni
Puszi ;*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!