Visszatérhetett a depresszió? Vagy mi van velem?
A depresszió nem térhett vissza, mivel sose múlik el. Kb., mint egy drogos, aki nem gyógyult, hanem tiszta. A lelked nem fájhat (mivel nincs), maximum a központi idegrendszereddel lehetnek gondok. Orvoshoz érdemes elmenni, még ha eddig nem is hozta meg a remélt eredményt, és felirattatni vele antidepresszánst. Jobb lesz hidd el, elmúlni azonban nem fog soha. Illetve, ha betartasz minden orvos által előírt dolgot, akkor tünetmentes lehetsz életed végéig.
Üdvözlettel: egy tünetmentes depressziós :)
szedtél már antidepresszánst? mivel írtad, h jártál pszichiáternél is, ott szinte mindig gyógyszert írnak. ha nem vált be amit kaptál, próbálkozz tovább, találni fogsz olyan bogyót ami pont neked való. mániás depresszióval diagnosztizáltak 6éve, sokféle bogyót kipróbáltam. rivotril, abilify stbstbstb... végülis kórházban kaptam étrendet, mozgástanácsadást (nagyon fontos, rengeteg endorfint termel), orbáncfű teát és convulexet. tartani kell magam egy életmódhoz, egyelőre sikerül. annyit szenvedtem ezzel a sz.rral, hogy mindent megér a javulás.
neked azt tudnám tanácsolni, hogy ügyelj a B vitamin és magnézium beviteledre, kezdj el sportolni lehetőleg szabad levegőn, és próbáld ki az orbáncfüvet nagyon hatékony kiegészítő. és irass új bogyót, ha nagyon rosszul vagy.
elolvastam. minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, tisztában vagyok vele énis, nem minden bogyó egyforma:) kaptam már olyan antibiotikumot, amitől 2nap leforgása alatt tele lettem kiütésekkel és dőlt az orromból a vér. nem allergia volt, hanem "ritka mellékhatás"... antidepresszánsból pedig olyat, amitől kizabáltam a hűtőszekrényt..:) nem akarlak rábeszélni, félre ne érts. nekem segített, szerte-széjjel vagdostam magam, már az őrület határán voltam, most sem mindig tökéletes, de nem érzem h fölösleges kínlódás az élet.
azért az orbáncfüvet próbáld ki, az nem gyógyszer! a másik amit használok néha, az a citromfű tea, bár inkább szorongás ellen jó. kerüld a ételszínezékeket, adalékanyagokat, chipset, szénsavas löttyöket és hasonlókat, egyél minél több dolgot nyersen, főzz magadnak egészséges kajákat, iratozz be táncórákra vagy edzőterembe, ne legyen időd túlságosan magadba zuhanni. ha egyedül maradsz otthon, nézz dvdket, olvasgass, rendezd át a szobádat v a nappalit, jót tesz a változás. most kb mindent leírtam, amit nekem mondtak, remélem segítettem picit. ha eszembejut még vmi írok:)
Én gyógyszerellenes vagyok,legalábbis az ilyen idegrendszerre ható készítményeket elutasítom.Szóval szerintem életmódváltás a kulcsa a dolognak.Kezdj el csinálni valami merőben mást,például,ha nem sportolsz,kezdj el bringázni.Minden délután,vagy este tekerj pár kört,felfrissíti a testedet,kikapcsolja az agyad.Biztos sok benned a stressz,le kell vezetned.Az öngyilkosság semmire sem megoldás,az a gyenge emberek reakciója.Megszülettél,tehát élned kell,valamiért itt vagy,és ha feladod sosem tudod meg miért.Legyél erős!!!
Egy volt depis akinek sikerült
-----------------------------------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!