Rosszul lettem, amikor emberek közé akartak húzni. Nem az első eset. Mi lehet a baj?
Mint írtam, nem az első eset. Szekrényeink vannak, minden reggel oda kell menni, ott márpedig tömeg van. Mindenki odanyomorodik a másikhoz, sehol egy szabad hely. Ilyenkor általában csak szédülök, zúg a fülem. Korábban viszont volt egyszer, hogy megkértek minket, szorosan álljunk egymás mellé. Itt valamivel rosszabb volt, ki kellett állítani a sor szélére, mert azt hittem, hogy össze fogok esni. Ma pedig az iskolánkban amolyan "interaktív" napot tartottunk. Voltak, akik egy körben álltak, közöttük kellett dolgokat csinálni. Már amikor megláttam, tudtam, hogy én ezt kihagyom, viszont két barátnőm megpróbált berángatni oda. Valami kattant és azt hittem, hogy meg fogom ütni a lányt, mosódott minden, alig hallottam. Esélyem sem lett volna így, kettő az egy ellen arra, hogy kint maradjak, mivel alacsony vagyok és gyenge. Az volt a szerencsém, hogy az egyikőjük észrevette, hogy rosszul vagyok és ezért abbahagyták, de utána még hosszú ideig nem tudtam megnyugodni.
Folyton azzal piszkálnak, hogy milyen béna, visszahúzódó és csendes vagyok, tehát kezdem sejteni, hogy nem mindenkinél történik ez, amikor tömegbe kerül. Mi lehet a probléma? Mit tudnék tenni ellene? 15 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!