Nekem be vonták egy évre a b kategória jogsimat mert segédmotoral elkaptak és enyhe alkoholos befojáltság alat áltam és ijenkor vissza kapom e vagy menem kel ujra vizsgázni ez volt az első eset?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 10:49
1/5 anonim válasza:
Ha 1 évig bevonták a jogsidat az nem "enyhe"alkoholbefolyásoltság lehetett.....
Hát 1 év után lehet,hogy menned kell...Kérdezd meg a rendörségen ott 100% biztos va´laszt kapsz a kérdésedre.
Viszont balesetet nem okoztál,így szerintem nem kell,csak egyszerüen átveszed a jogsidat.
2/5 anonim válasza:
Csak az utánképzés elvégzése után kapod vissza,ami nem egyenlő az újravizsgázással...
3/5 anonim válasza:
Olvasd el a rendőrségi határozatot, abban benne van!
Olvasni csak tudsz, ha már írni nem.
4/5 anonim válasza:
nemkell menned, én úgytudom h 2 év után kell menni
5/5 anonim válasza:
Menned kell,mert nem két év,hanem 6 hónap a korlát!!!
Ha 5 hónap+29 nap az ítélet,akkor nem kell,de ha 6 hónap,akkor igen!!!
Tehát ebből következik,hogy egy év után kell utánképzés!
De kezd el már a büntetés lejárta előtt 2 hónappal,hogy mire letelik,kész legyél vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!