Nem sok ez a gyógyszer? Meg fogok gyógyulni?
Egyszerre kell szednem ezeket a gyógyszereket a következő adagolásban: Reggel 1 Parogen és 1 Spitomin, Délben még 1 Spitomin és 1 Xanax, Este 1 Heles Sr és még egy Xanax.
Hetente egyszer járnom kell pszichológushoz is. Tegnap írták fel ezeket, eddig csak xanaxot szedtem. Kicsit ijesztő ez a sok gyógyszer és azt sem tudom pontosan, milyen lesz a hatásuk, van valakinek tapasztalata? Köszönöm :)
Gondolom, szorongásos depresszióra írták.
A felsoroltak közül az estivel nem értek egyet, mert a Helex hatóanyaga ugyanaz, mint a Xanax, csak hosszított hatású. Ezért fura, hogy ugyanabból kell bevenned. Elvileg estére elég a Helex SR.
A Spitomin is szorongásoldó, ezért gondolom, hogy idővel a Xanaxot (Helexet) el lehet hagyni.
Kedves kérdező!
Szerintem ne vitasd meg, hogy az orvos helyesen írta fel neked ezeket a gyógyszereket, hanem bízzál benne, hogy meg fog gyógyítani. Az összeállításból is látszik, hog gondosan válogatták ki, a betegségedre. Semelyiket sem hagyhatod ki, vagy el, bármit javasolnak itt a GYK mondvacsinállt szakértői. Úgy szedd be, ahogy az orvos előírta neked. Ha gondod van menjél vissza, és az orvostol kérj segítséget.
Köszönöm a válaszokat :)
Hát ez egy elég hosszú történet. 23 éves vagyok, de már gyerekkoromban is voltak problémák, aztán 4 éve elkezdtem magam vagdosni, és egy éve született meg a kislányom, amitől eleinte jobb volt a helyzet, de most már sokkal rosszabb lett, letargiába borultam totálisan, még a családtagjaimról is azt gondolom, hogy minden gondolatuk, hogy engem utálnak, pedig ez nyilván nem igaz, de folyton összeesküvés elméleteket gyártok, bőgök, vagdosom magam ( ritkán most már ) meg ilyenek. Xanaxot eddig is sokszor kellett szednem, tegnap voltam a pszichiáternél, azt mondta, hogy szorongásos betegség és depresszió, csak hát mivel itt a kislányom, nem merek ennyi féle gyógyszert bevenni, nem tudom, lesz-e valami fura hatása, de ha igazán semmi kirívó, akkor szedni fogom :) csak a mennyiségtől ijedtem meg. Igen a Helex-et azért írták fel, mert hajnal egyig is bámulom a plafont nem tudok aludni akkor se ha xanaxot vagy frontint veszek be estére, meg a citromfű tea,valeriana sedativ pc és ezek kombinációja se segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!