Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem és gondolom ezt?

Miért érzem és gondolom ezt?

Figyelt kérdés
Ha emberek között vagyok( mindegy hogy milyen korúak és neműek) folyton arra gondolok, hogy én biztosan nem vagyok olyan jó/ értékes/sikeres/okos/jóképű/magas mint ők.Mindig másokhoz hasonlítom magam és ez alapján ítélem meg magamat, elégedetlen vagyok.:(
2009. nov. 17. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
aranyos vagy! ne szomorkodj ilyeneken,enis regebben atmentem ezen,de rajottem,hogy aki szeret az ugy szeret ahogy vagyok, meglatod teged is fognak szeretni, es nem fogja a parodat erdekelni,hogy hogy nezel ki,vagy ,hogy te ugy erzed kevesebb vagy csak gondolj arra,hogy valaki igy szeret:-)es meglatod jobban leszel hamarosan.Semmikepp sem vagy kevesebb ertektelenebb masoknal, miert lennel az? Probalj jora gondolni,en akkor kezdtem ezzel nem torodni amikor mas gondjaim lettek pl.egeszsegugyi. 21/L
2009. nov. 17. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudom, biztos majd hülyének néztek, de Isten szemében mindenki egyenlő és senki sem különb, vagy rosszabb. Hidd el, a tetteid határozzák meg azt, hogy milyen ember vagy. Az én páromat régen külső alapján "ítéltem meg" és most pedig mindenem nekiadnám, a belső sokkal fontosabb. Tudom milyen hasonlítgatni magam/magadat másokhoz, de ilyenkor arra gondolj, hogy jobb vagy, mint amit gondolsz magadról! Kérlek ne csüggedj!!! :)
2009. nov. 19. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!