Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A háziorvosok nem szívesen...

A háziorvosok nem szívesen utalnak be pszichiáterhez vagy csak az enyém ilyen?

Figyelt kérdés
Mellkasi fájdalommal és magas pulzussal, idegességgel mentem el hozzá. Végeztek 24 órás ekg vizsgálatot és szívultrahangot, mindkettő csak az alkalmankénti gyors szívverést mutatta ki. Mondtam az orvosnak, hogy szerintem idegi alapon van, de kb. nem is érdekelte...

2013. nov. 12. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon sok betegnek van pszichés alapon ilyen és ehhez hasonló tünete, betegsége, szinte mindenkit pszichológushoz küldhetne. Vajon hány hónapot kellene várni, míg mindenki sorra kerül? :-)
2013. nov. 12. 15:47
 2/3 Bárzsing ***** válasza:
Pszichiáterhez beutaló nélkül is el lehet menni. Attól függően, hogy ez mennyire súlyos és a nap hány százalékát tölti ki, szükség lehet kezelésre. Próbálj ki különböző relaxációs technikákat, ha ezzel sem múlik, jelentősen megnehezíti az életed, és úgy érzed, szükséges, akkor menj be a pszichiátriára.
2013. nov. 12. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:
OK, köszi! csak gondoltam észreveszi rajtam a háziorvos, meg kivizsgáltatom magam előtte. Egy internetes teszt szerint súlyosan szorongó ember vagyok... ráadásul nem sok hiányzik ahhoz sem, hogy megöljem magam kb...
2013. nov. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!