Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak nagy bajban...

Mit csináljak nagy bajban vagyok. Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Valami nagyon fura dolog történik velem :( ha olyan helyen vagyok,ahol muszáj egyhelyben maradnom pl. suliban az órán vagy másoknál sem rohanhatok ki a házból. Tehát ha ilyen helyen vagyok rámjön valami érdekes érzés úgy érzem szorít a mellkasom meg elsötétül minden,hányingerem lesz és remegek meg ver a szivem.. Rettegek,hogy véletlen ebben a fura állapotban valami gáz dolgot teszek. Nem akarok holnap suliba menni már nagyon félek :(
2013. nov. 12. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Panikbetegség,szorongás,menj szakemberhez mert csak ő tud segíteni!
2013. nov. 12. 14:22
 2/7 A kérdező kommentje:
de biztos? Szerintem hülyének fognak nézni és azt hiszi majd mindenki,hogy csak a suliból akaorkm lógni. kihez fordulhatnék?
2013. nov. 12. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez bizony pánikroham. Szakemberhez fordulj (nem fog hülyének nézni), pszichológus. Első körben az iskolapszichológus is teljesen jó lesz.
2013. nov. 12. 14:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Az iskolapszichológus nagyon hülye de komolyan. Elvont dolgokban hisz meg ilyenek arra nem bíznám magam. Viszont háziorvos átutalhat valahova? Hogy mondjam meg? Nagyon szégyellem..
2013. nov. 12. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hinnéd el, hogy ez mennyire gyakori probléma! Semmi szégyellnivalód nincs. Szégyellni azt kell, ha valaki belesüpped a nyomorúságába és nem tesz ellene semmit, de az inkább dicséretes, hogy tenni szeretnél valamit a dologgal. :) A háziorvosod tud tanácsot adni, hogy hová menj tovább, igen.
2013. nov. 12. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és még az előzőhöz, hát igazad van :), én se biztos, hogy ahhoz az iskolapszichológushoz fordulnék. :D
2013. nov. 12. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
És még az előzőhöz. Nem kell megtervezni, hogy mondasz, csak egyszerűen elmondod amit ide leírtál. Nyugi nem lesz semmi gond.
2013. nov. 12. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!