Az orvosom 0,25 Xanaxot irt ki szorongásra, de nekem ez is túl sok. Valami tanacs?
Figyelt kérdés
nappal kell szednem, reggel és délben. Én ezt a 0,25 tablettát ketté töröm, ée felet veszek be reggel és délbe, de még igy is nagyon erős, nem birom. Szrintetek törjem 4-b a tablettát?
Légyszi segitsetek! Majd mindenképp beszélek az orvosommal, de hátha van aki volt még igy.
2013. nov. 8. 13:17
11/16 A kérdező kommentje:
Meg csak par napja kezdtem szedni. Evek ota alvasproblemaim vanna, arra szedek most altatot. Mondom lehet az evek ota fulgyult kimerultseg miatt ut ki ennyire, v az i lehet csak mert most kezdtem el szedni. Koszonom a valaszokat.
2013. nov. 9. 09:12
12/16 anonim válasza:
Letudnád írni, hogy hány mg adagot kaptál? Mert a 0.25 az sokat nem mond..
13/16 anonim válasza:
Vegyél be kevesebbet, ha túl erősnek érzed. Egyébként hamar rá lehet szokni. Nekem súlyos szorongásom volt és a 0,25-ösből 2x1/2-et tudtam csak szedni, mert túl erősnek éreztem. Minden szervezet más és más.
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, és is pont igy vagyok. 0,25 mg-ot kellene szedjek reggel és délben. Azt mondta a doki, ha a 0,25 mg álmosit törjem ketté és egy felet vegyek reggel és délben. Na most engem még ez a 0,25 mg-nak a fele is nagyon eltompit és álmosit. Négybe meg elég nehéz lenne törni a tablettát. Na de még várok lehet ahogy kipihenem magam jobban fogom birni a 0,25 mg felét. Az a baj, hogy nálam a szorogás mellett nagyfokú kimerültség is van.
2013. nov. 10. 10:31
15/16 anonim válasza:
És 0,25-ösnél kisebb dózisú Xanax nincs?
Bemehetnél a patikába, hogy van-e, és becserélik-e Neked arra.
16/16 anonim válasza:
Amúgy nekem is próbálták álmatlanságra, de szorongást okozott.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!