Ha túl sok xanaxot veszek be akkor mi történik?
Figyelt kérdés
Mert vettem be sokszor többet és mintha beállnék tőle, utána nem emlékszek semmire miután elmegy a hatása. Olyan jó érzés, lehet vmi bajom ettől? Csak szórakozásból veszek be többet.2013. aug. 25. 19:53
1/2 anonim válasza:
Azért szórakozásból ne szedjél be mindenféle gyogyszert, nem éppen a legjobb "szórakozás". Gondolom azért nem több dobozzal veszel be, szóval meghalni nem fogsz.
2/2 anonim válasza:
Én fiatal naív koromban beszettem két dobozzal az 1mg-osbòl,öngyilkossági szándékkal.
Nem emlékszem semmire.Este vettem be.Reggel elmentem az iskolába.Nem tudom,hogy hogyan.Lefeleltem három tantárgybòl,amin össze-vissza beszéltem.Mentőt hívtak,detoxikálóba kerültem.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!