Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a depresszió ellenszere?

Mi a depresszió ellenszere?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet a közepes vagy súlyos depressziót, nem gyógyszeres módon "kezelni"?

2013. nov. 4. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell deríteni az okát és megszüntetni.

Környezetváltozás.....

2013. nov. 4. 20:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Valamilyen sport
2013. nov. 4. 20:27
 3/14 A kérdező kommentje:
a sport megvan, a környezetváltozásra meg nincs lehetőség , egyenlőre :/
2013. nov. 4. 20:37
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Barát/barátnő?Sokat segítene :)
2013. nov. 4. 20:43
 5/14 A kérdező kommentje:
van,persze, sokat segít...de mégsem elég...
2013. nov. 4. 20:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Sehogy!
2013. nov. 5. 18:56
 7/14 anonim ***** válasza:
"Öndiagnózis"?? Ez esetben először erősítse meg szakember mi a valós.
2013. nov. 6. 04:19
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Közepes, vagy súlyos? Ezt ugye te tudtad ilyen szakszerűen megállapítani? Azt is tudod, hogy nem gyógyszeresen kell, mert erről is meglehetősen széleskörű ismereteid vannak. Nyilván azt is tudod akkor, hogy a terápia segíthet, de azt sem szeretnéd. Mire vágysz? Megírja itt valaki, hogy fordulj körbe a bal lábad körül 3x és 2x kocogtasd meg az asztal alját, és az a tuti ellenszer? Ja, hogy változtatni semmin nem lehet egye(N:))))lőre... Sajnos anélkül, hogy érdemi lépést tennél, nem lehetséges. Viszont megvan a depinek az a jó tulajdonsága, hogy amikor már elég mélyen vagy benne (közepesen, vagy súlyosan), akkor már az ember hajlandó tenni érte. (Sajnos sokan még ekkor sem... :( )
2013. nov. 6. 07:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Leoltani, persze azt nagyon könnyen le lehet valakit. Csak úgy mellesleg, nem öndiagnózis, mivel nem rólam van szó... Nem, nem azt vártam hogy tanácsot adjon gy jótündér és minden happy legyen utána....nem vagyok hülye...

Ez egy kérdés volt, amit értelmezni kéne...a lehetőségekről kérdeztem, hogy lehet e a gyógyszeres kezelésen kívül bármit is csinálni hogy jobb legyen a helyzet.

2013. nov. 6. 17:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Pont olyan értelmes választ adtam, mint a kérdésed. Ne várj ennél konkrétabbat. Az meg természetes, hogy nem rólad van szó... és persze a diagnózist is egy szakorvos állította fel... csak arról nem mesélt, mi a teendő.
2013. nov. 8. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!